Photo Diary Week 48

Het is onwijs lang geleden dat ik voor het laatst een Photo Diary plaatste. Té lang geleden eigenlijk, want zelf vind ik het altijd erg leuk om te lezen bij anderen. Om die reden besloot ik weer te beginnen met het nemen van foto's in mijn week. Echt weer even wennen -ik vergeet vaak foto's te maken-, maar het is me gelukt om mijn week redelijk voor jullie vast te leggen. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder!

Om te beginnen; meet Beau! Beau is sinds kort bij ons in huis en is echt té schattig. Het is een pomeriaantje en hij is op dit moment zo'n vijftien centimeter. Echt een bolletje wol op pootjes. Is hij niet schattig? In mijn diary's ga je ontgetwijfeld aardig wat puppy foto's tegenkomen, hij is namelijk te schattig om niet te fotograferen!

Ik bestelde deze week ook deze onwijs gave laarsjes van Office London. Bij het ontvangen merkte ik helaas dat ze voor mij te klein waren -bummer- maar ik heb ze inmiddels in een maatje groter besteld en deze komen aankomende week binnen. Natuurlijk zien jullie ze nog voorbij komen in mijn diary van volgende week!
Een weekend geleden kreeg ik van mijn moeder de prachtige MAC Holiday Crush lipstick, welke ik natuurlijk gelijk wilde testen. Je hebt hem wellicht al voorbij zien komen op mijn blog -is hij niet prachtig?- maar mocht je dat nog niet hebben gedaan kan je het artikeltje natuurlijk altijd nog even lezen. Ik ben heel blij met deze nieuwe lipstick!
Met het winterse weer word het weer tijd voor kaarsjes, waarvan ik er dan ook graag een heleboel brand. Op mijn ene kamer brand ik op dit moment een pillar van Yankee Candle in de geur Soft Blanket. Deze vind ik heel erg fijn, lekker fris!

Score! Ik spotte tijdens een 50% kortings actie op al het speelgoed bij de Blokker het spel Kolonisten van Catan. Deze wilden mijn vriend en ik graag nog hebben en met 50% korting werd dat nog iets aantrekkelijker. Ik nam hem mee, tijd om hem snel te spelen!
Op zaterdag moesten wij even iemand ophalen in Amsterdam, waar het onwijs druk én mistig was. Niet minder mooi natuurlijk, onze hoofdstad blijft toch een hele mooie stad!

Bij thuiskomst ontving ik een andere bestelling, dit keer van Loavies. Ik bestelde deze onwijs leuke riem voor maar €20, echt een hele fijne deal!
Talking about new stuff; wij vierden zondag sinterklaas met héél veel eten én natuurlijk cadeautjes. Normaal gesproken vieren wij meer kerst, al besloten we dit jaar om toch ook wat cadeautjes met sinterklaas te doen. Ik kreeg onwijs veel leuke dingetjes waar ik heel erg blij mee ben!

Om af te sluiten nog een puppy foto! Dit schattige mandje kochten we bij Intratuin en is perfect voor ons hondje. Lekker klein, fluffy én schattig.

Wat een lekker weekje was dit! Ik ben heel nieuwsgierig hoe jullie week er uit zag.
'' Wat was jouw hoogtepunt van afgelopen week?

14 opmerkingen

 1. Teresa Palm04-12-2017 09:00

  Wauw, die lipstick staat je echt prachtig! Love de laarsjes ook. ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jullie hondje is echt te schattig! Vind de kleur van de lipstick echt heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke puppy en wat een geweldige laarjses!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ohh julle puppy. Ik wil ook graag een pomeriaantje maar ze zijn zo duur! Kolonisten vind ik trouwens ook super leuk om te doen (:

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ahh die roze baret is echt geweldig! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Lijkt me een fijne week! Die laarsjes zien er prachtig uit.
  Liefs,
  Yara

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke cadeautjes heb je gekregen! Ben heel benieuwd hoe de baret je staat. En Beau, wat een schatje is dat!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Er komt snel een outfit mee online! Lief is hij hé?

   Verwijderen
 8. Die puppy te cuteeeeeeee en dan gelijk prachtige laarsjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuke foto's weer =)
  Echt een schattige hondje !
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen