Photo Diary Week 49

Er is weer een week voorbij; de eerste volle week van december. Tijd om de kerstboom op te zetten én zelfs alvast een klein beetje te genieten van de sneeuw. Nieuwsgierig hoe mijn week er ongeveer uit zag? Lees dan snel verder!

Ik kwam weer thuis toen mijn Yankee adventskalender al een paar dagen begonnen was, wat betekende dat ik gelijk meerdere vakjes mocht openen. Ik trof drie tea lights & 1 votive aan, vier geuren die ik allemaal erg lekker vind.

Normaal gesproken maak ik mijn foto's met mijn statief, al deed ik het dit keer op een wasmand. Soms heb je van die hoogtes die net te hoog zijn voor je statief en dan is het even zoeken naar een alternatief. Werkt ook prima!
Vorige week liet ik je mijn nieuwe Loavies riem al zien en dit keer droeg ik hem voor het eerst. In een hele simpele outfit die ik naar mijn werk droeg; een witte Ralph Lauren trui, zwarte mango jeans & overknee boots.

Yay! Afgelopen week haalde ik ook de 4000 volgers op Instagram. Volg je mij nog niet? Ik zou het heel leuk vinden als je me zou volgen. Dat kan hier.
Time for a little treat. Zo af en toe vind ik het heerlijk om een ijsje van Ben & Jerry's te nemen, mijn favoriete smaak is deze; Chocolate fudge brownie.

Beau! We kochten hem vorige week een nieuw mandje en daar ligt hij onwijs graag in. Schattig hé?
Tijd voor de Intratuin! Ik vind het altijd onwijs leuk om hier rond te lopen en dit jaar ben ik dol op de afdeling van Kurt S. Adler. Hier heb je onwijs mooie kerstornamenten en ik heb er inmiddels al een heel stel verzameld.

Vorige week schreef ik al kort over mijn nieuwe schoenen, al waren ze toen te klein. Ik bestelde uiteindelijk een maatje groter en die zitten perfect. Yay!
Ook kreeg ik een pakketje binnen van United Wardrobe. Ik bestelde hier een Ted Baker ipad hoes die nog helemaal nieuw was voor een heel fijn prijsje.

Bij Intratuin kocht ik ook een klein kerstboompje voor op de slaapkamer, waar ik een aantal van mijn ornamentjes (en zuurstokjes) al in heb gehangen.
Het weekend deed ik lekker rustig aan. Ik voelde mij vanaf vrijdag niet zo lekker en ben inmiddels weer een beetje opgeknapt. Omdat mijn schoenen overal stonden besloot ik om deze toch iets beter op te ruimen. Ik maakte twee planken in mijn boekenkast vrij en positioneerde deze hier, al konden er helaas maar tien paar naast elkaar staan. Ik heb nu als nog twaalf paar op een andere plek, al staan mijn meest gedragen schoenen nu mooi overzichtelijk bij elkaar.
Last but not least; sneeuw! Op vrijdag sneeuwde het al een klein beetje, al was dit zaterdag volledig verdwenen. Zondag daar in tegen sneeuwde het de hele dag en ligt er nog steeds een aardig pak sneeuw. Ik vind het prachtig en ik hoop dat we dit jaar toch eindelijk weer eens een witte kerst krijgen!

Een lekker rustig weekje! Ik ben benieuwd hoe die van jou er uit zag.
'' Wat was jouw hoogtepunt van afgelopen week?

7 opmerkingen

 1. Wow zoveel schoenen! Ik heb maar 5 paar hahaha. Heel handig inderdaad hoe je ze nu hebt staan.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi hoe je je schoenen hebt neergezet, echte blikvangers!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oah wat een leuke ipad hoes en die adventskalender :o

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat vervelend dat je niet zo lekker te pas was, gelukkig gaat het alweer wat beter. Die Yankee adventskalender lijkt mij echt heel leuk <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk zeg dat je een yankee candle adventskalender hebt!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wow, zoveel schoenen! En wat is Beau een schatje hihi. Ben je ook gelijk gaan volgen op Insta! x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke foto's weer =)
  Gelukkig voel je je wat beter!
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen