Photo Diary Week 50

Een dagje later dan gepland komt hij dan toch online; mijn Photo Diary van week 50. Afgelopen week ben ik iets minder actief geweest op mijn blog en ook was het een hele drukke week wat betreft werkt. Logisch, zo vlak voor de kerstdagen, maar iets minder goed voor mijn Photo Diarys. Het schiet er bij mij daardoor vaak bij in om foto's te nemen, wat vandaag zorgt voor een iets legere Photo Diary. Toch nieuwsgierig wat ik deze week zoal deed? Lees dan snel verder!

Wij begonnen de week met een nieuwe Yankee Candle kast in onze winkel! We hadden er al twee en aangezien we zo enthousiast zijn vind je bij ons sinds kort ook een derde kast. Mocht je het leuk vinden kun je de kaarsen ook online zien via mijn webshop.
Van mijn vriend kreeg ik een heel schattig cadeautje, gewoon zomaar! Ik ben dol op kerst en dan ook vooral decoratie. Een snowglobe had ik nog steeds niet en wilde ik toch wel heel graag, welke hij voor me bestelde. Heel lief en ook heel onverwachts. Is hij niet schattig?
Natuurlijk kan kleine Beau niet meer ontbreken in mijn Photo Diary. Het kleine mannetje slaapt nog steeds heel veel, al word hij ook steeds actiever! Het blijft zo'n schatje.

Met oog op de kerstdagen keek ik nog even rond naar wat schattige jurkjes en uiteindelijk kwam ik deze tegen. Ik ben dol op roze en dit jurkje past echt perfect bij mij. Ik heb hem inmiddels net binnen en als ik hem houd zie je hem zeker terug in volgende week haar Photo Diary.
Naast werk was ik deze week ook weer even druk voor mijn Instagram. Ik nam weer een aantal foto's, waaronder deze met mijn -nog semi- nieuwe boek; Parijs. Ik vind het altijd erg grappig om te zien hoe een foto er voor en na het bewerken uitziet; echt een onwijs verschil.

Een rustige week qua foto's, des te drukker qua werk. Nog één weekje werken en dan kan ik genieten van een weekje vakantie!

'' Wat was jouw hoogtepunt van afgelopen week?

8 opmerkingen

 1. Mooi die Yankee Candle kasten! <3 Ik wil ook nog graag een snow globe, deze die je van je vriend hebt gekregen is cute :) Liefs, Sija

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Teresa Palm19-12-2017 09:32

  Oeh die snow globe is zo leuk! En wat een verschil van je Insta foto's, ik vind ze altijd heel mooi haha. ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een Yankee candle staat echt op mijn wensenlijstje!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je verkoopt zelf Yankee Candle? Ja, dat zou mijn ondergang betekenen, haha. Wat is je hondje lief!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Klopt, hahaha. Het is ook heel verleidelijk moet ik zeggen. Ik ben zelf echt een kaarsenliefhebber dus ik kies er regelmatig eentje uit (:

   Verwijderen
 5. Wauw, leuk jurkje! Ook even net wat anders dan al die typische feestdagen jurken.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke foto's weer =)
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen