Rimmel London Magnif'eyes Oogschaduw palette & lipsticks

Dit kleurrijke palette kon mij niet ontgaan bij het openen van mijn blogpakketjes; wat een vrolijkheid spat hier van af! Dat alles door eigenlijk één simpele, blauwe kleur. Dit prachtige palette is één van de nieuwe Rimmel Magnif'eyes palette en tezamen met twee lipsticks laat ik hem vandaag aan je zien!

Sinds kort heeft Rimmel een aantal nieuwe palettes in het assortiment; de Magnif'eyes palettes. Deze heb je in verschillende kleurensamenstellingen, waarvan ik -toch wel- de meest opvallende heb mogen ontvangen; de Colour Edition. Een beetje uit mijn comfort zone -ik draag normaliter geen felle kleuren- en daardoor juist onwijs leuk om te proberen!
Als je je vingers op de tweede helft van het palette legt zul je niet verwachten dat het palette overloopt in een stuk fellere kleuren, al maakt dat het palette juist een stukje bijzonderder. In eerste instantie begint het met vrij rustige, alledaagse tinten, met daarna een aantal kleuren die net een stukje gewaagder zijn. Je moet er van houden, maar juist in combinatie met de rustige kleuren kan dit een heel mooi geheel geven.
Als je deze swatches ziet lijkt het ook een heel gewoon palette en is er niet zoveel 'colour' te bekennen. Dit zijn hele mooie, natuurlijke kleuren die ik op dagelijkse basis gebruik. Natuurlijk gebruikt niet iedereen rood of paars, al vind ik dit zelf wel altijd erg mooi staan. Zeker tijdens de winter!
Pas bij de blauwe kleur begint de 'colourmania'. Eigenlijk is met name de felle blauwe kleur heel extreem, de andere vier kleuren zijn prima te dragen. Vooral de twee donkerste tinten vind ik héél mooi voor een smokey eye.

Hele bijzondere kleurtjes, welke elk ook heel gepigmenteerd.  Ondanks het pigment zijn ze wel wat kruimelig en krijg je hierdoor iets meer last van fall out, al is dit met name bij de donkere kleuren het geval. Bij de lichte kleuren heb je hier minder last van. Verder blenden de kleurtjes heel eenvoudig; een prima palette met een leuke twist!
Daarnaast ontving ik ook twee lipsticks, iets waar mijn hart altijd sneller van gaat kloppen. Ik ontving dit keer een felle roze/rode lipstick (100), en een bruine kleur (710 - Get Dirty). Mijn voorkeur gaat natuurlijk gelijk uit naar de bruine en hier ben ik ook gelijk nieuwsgierig naar.
En wat zijn ze mooi! Ze brengen beide heel eenvoudig aan en geven vrijwel meteen een mooie dekking. Met name Get Dirty maakt mij heel enthousiast, daar breng ik minder laagjes aan dan bij de roze kleur.

Wat ik -naast de mooie kleuren- heel fijn vind aan deze lipsticks, is de finish. Ze brengen heel eenvoudig aan doordat ze niet te creamy zijn, maar ook niet te matt. Ze drogen vrij snel in -in je lippen en voelen dan wel iets droger aan, al vind ik dat zelf geen probleem.

Ik ben eigenlijk blij verrast door deze producten van Rimmel. De kwaliteit is wat mij betreft heel goed als je kijkt naar de prijs en met name over de lipsticks ben ik heel erg enthousiast!

Rimmel London Magnif'eyes Colour Edition Oogschaduw Palette - €11.15
Rimmel London Lasting Finish Lipstick - €10.99 per stuk.
'' Wat vind jij van deze nieuwe producten?

7 opmerkingen

 1. Het zijn niet mijn kleuren maar het pigment, de kwaliteit ziet er goed uit! :) Liefs, Sija

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Teresa Palm12-12-2017 13:12

  Ohh dat palette vind ik leuk! Zonder die felle kleur is hij inderdaad heel neutraal :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie producten zeg =)
  Ze zijn niet mijn ding maar de swatches zien er goed uit!
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind die bruine lipstick ook supermooi, echt een kleur voor mij haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Goed pigment! Lijken me hele fijne producten om verschillende looks mee te creëren.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooi oogschaduw palette!

  BeantwoordenVerwijderen