Christian Louboutin Nail Colour - Madame Est Nue

Eén van de gekregen Kerstcadeaus die ik kreeg was deze prachtige -Limited Edition- nagellak van Christian Louboutin. Een fantastisch merk als het gaat om schoenen, accessoires en sinds een paar jaar ook make-up! Ik had al twee nagellakjes, een lipstick & een lipliner en mocht daar afgelopen Kerst een derde lakje aan toevoegen. Ik wilde al graag een nude kleurtje van dit merk en kreeg de prachtige kleur 'Madame Est Nue' cadeau. Nieuwsgierig hoe deze er precies uit ziet? Lees dan snel verder!

De lakjes van Christian Louboutin zijn altijd even mooi vormgegeven, al denk ik dat ik dit kleurtje stiekem nog wel het moiste vind van mijn collectie. En dan heb ik het niet alleen over de kleur zelf; ik heb het ook over het flesje. De dop is normaal al opvallend door het formaat én de vorm; door de kleur vind ik hem bij dit kleurtje nog mooier. Dit keer is de dop namelijk rosé.

Naast de prachtige vormgeving is ook de kleur weer simpelweg prachtig. Het is een hele lichte beige kleur; perfect bij mijn huidskleur. Ik heb op bovenstaande foto drie laagjes aangebracht, al zijn normaal twee laagjes voldoende. Omdat ik hier gelnagels draag heb ik echter iets meer lak nodig om het witte gedeelte van de tips niet meer te laten opvallen.

Als je mijn blog al wat langer volgt en de reviews van mijn vorige Louboutin lakjes hebt gelezen weet je dat ik dolenthousiast ben over de kwaliteit van de lakjes. Ik kan geen merk benoemen waarbij mijn nagellak zo lang blijft zitten als bij de lakjes van Louboutin. Ik draag de kleur inmiddels vier dagen en de kleur ziet er nog net zo uit als toen ik hem net had aangebracht. Doorgaans blijft de lak een week mooi op mijn nagels.

Ik ben heel blij met deze aanvulling in mijn Christian Louboutin collectie. Het is een prachtig flesje én een prachtige kleur; een must-have voor elke nagellakliefhebber.

Christian Louboutin Nail Colour Madame Est Nue - €45.00
'' Wat is jouw favoriete nagellakmerk op dit moment?

12 opmerkingen

 1. Wat een prachtig lakje zeg =)
  De verpakking is erg mooi !
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw die verpakking alleen al, wat een eyecatcher! Het kleurtje ziet er ook al zo mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb ze hier inderdaad alle drie op een rijtje staan. Prachtig vind ik ze!

   Verwijderen
 3. Prachtig kleurtje! De verpakking is ook echt machtig mooi vormgegeven zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een heel mooi kleurtje en die verpakking is top!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw ik vind hem prachtig. Jammer van de prijs haha.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De prijs is inderdaad wat hoog, maar voor mij is het het zeker waard.

   Verwijderen
 6. Wat een pareltje zeg! Fijn ook dat de kwaliteit zo goed is, dat mag ook echt wel voor die prijs.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Alleen het flesje vind ik al adembenemend mooi! De kleur vind ik ook erg classy. Ik heb zelf nog geen Louboutin nagellak in mijn collectie, maar je hebt me nu wel erg nieuwsgierig gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen