De Nieuwste Yankee Candle Geuren

Het voordeel aan Yankee Candle verkopen in je eigen winkel is dat je de eerste bent om nieuwe geuren te proberen & ruiken. Begin 2018 komt Yankee Candle uit met een aantal nieuwe geuren en deze heb ik de afgelopen tijd al getest. Vandaag deel ik ze met je én benoem ik mijn ultieme favoriet, al kan ik verklappen dat ik ze alle drie heel goed geslaagd vind!

De nieuwe Yankee Candle geuren spraken mij -alleen al bij het zien van de kleuren en plaatjes- onwijs aan. Ik ben dol op dit soort lichte kleurtjes nu we het nieuwe jaar zijn begonnen. Ondanks dat het nog winter is maak je mij nu niet meer zo blij met donkerdere en warmere kleuren als dat je dat doet rondom de kerstperiode.

De eerste geur die ik probeerde is Sweet Nothings. Deze kaars ziet er gelijk al heel clean uit door de lichtpaarse kleur, zeker in combinatie met de bubbels op de foto.

De geur past hier dan ook precies bij. Sweet Nothings ruikt naar een combinatie van Lotus, Amber, Musk en een vleugje vanille. Het is een hele schone geur. Niet in de trant van babypoeder of wasmiddel; het is echt een hele luchtige geur. Deze geur is mijn favoriet op dit moment!
Ondanks dat Sweet Nothings mijn favoriete geur is op dit moment, is het een gedeelde eerste plek. Deze plek deelt hij namelijk met A Calm & Quiet Place.

Deze geur lijkt wel een beetje op Sweet Nothings als je op de kleur let. Hij is lichtblauw en past daardoor wederom perfect bij zijn geur. Het geeft een hele frisse, schone uitstraling. Ook dit is namelijk een hele frisse geur. A Calm & Quiet Place ruikt naar een combinatie van mandarijn, jasmijn, ceder, patchouli, sandalhout en musk. Ondanks dat het heel veel kruidige ingrediënten zijn is het toch nog een hele zachte geur, al zorgt hij wel voor een boel warmte in huis.
Wat betreft kleur is deze laatste geur -Rainbow Cookieuiteraard mijn favoriet. Mij maak je tenslotte heel erg blij met dingen in een roze kleur.  Niet alleen het kleurtje is erg leuk, ook het plaatje past perfect bij mij; macarons!

De geur van Rainbow Cookie is overigens net als de kleur volledig anders dan de vorige twee geuren. Dit is een hele zoete geur met noten van sinaassappel, romige perzik, passiefruit, buttercream, vanille en kokosnoot. Hij doet mij denken aan het openen van een doosje zoet snoepjes. Niet op een vervelende, overheersende manier; meer op een luchtige manier. Een heel lekker geurtje als je wat meer van de zoete geuren houd.

Ik ben heel erg enthousiast over deze nieuwe geuren en heb er wederom twee favorieten bijgevonden. Ik ben erg nieuwsgierig of jij ze al hebt geroken en wat je er van vindt!

'' Wat is jouw favoriete Yankee Candle geur?

14 opmerkingen

 1. Ik vind de kleurtjes zo mooi! De geurtjes lijken me ook erg lekker :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb ze nog niet geroken, maar ga ze binnenkort wel bestellen. Nieuwe YC-geuren moeten uiteraard getest worden. ;-) A Calm & Quiet Place klinkt erg lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke kaarsen! Ik zou graag de eerste, paarse pot eens proberen. Hij lijkt me heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oeh deze klinkt heerlijk! Ze zien er ook zo mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik had ze ook al voorbij zien komen en wil stiekem alle nieuwe geuren wel hebben ;-), ben een grote Yankee Candle fan.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oeh die roze is inderdaad mooi. Ik ga zeker op je website kijken, wat gaaf dat je het zelf verkoopt!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dit lijken mij heerlijke kaarsen! Ze zien er ook zo leuk uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oeeh wat zien ze er leuk uit! Ik ben gek op Yankee Candles! Deze geuren lijken me ook super.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een fijne kaarsen zijn dit he! De geuren ken ik nog niet, ik wil ze ook wel eens proberen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. De laatste geur is echt mijn ding! x

  BeantwoordenVerwijderen