Nivea Micellar Shampoos

Nivea introduceert twee nieuwe haarverzorgingsproducten met één van de populairste -en tevens innovatieve- micellair-technologie. Ik was al fan van micellair water en werd daardoor des te nieuwsgieriger naar deze shampoos. Ik testte ze allebei en deel ze vandaag met jullie!

Nivea brengt twee verschillende micellaire shampoos uit; de Purifyng Micellar SHampoo en de Comforting Miccelar shampoo. Deze shampoos horen allebei te zorgen -door de unieke werking van micellen- voor een optimale verzorging van het haar en de hoofdhuid. De formule schijnt zelfs zo mild te zijn dat je de shampoos iedere dag kunt gebruiken.

Sounds good, right? Ik werd in ieder geval erg enthousiast bij het lezen van deze woorden. Tijd om te testen of de shampoos ook daadwerkelijk zo fijn werken.

Ik begon met de Purrifying Miccelar Shampoo, de shampoo met de turquoise dop. Om daar maar gelijk mee te beginnen; ik heb niets te klagen over de verpakking. Ik vind het fijn dat hij doorzichtig is, ik zie graag hoeveel shampoo ik nog heb, en daarnaast ziet hij er simpelweg heel schoon en fris uit. Niet te veel poespas en toch wat speelser door het gebruik van het kleurtje.

Op naar de shampoo zelf. De geur ruikt allereerst heel fris. Ik denk dat er weinig parfum aan is toegevoegd -wat ik alleen maar kan waarderen- en ondanks dat ruikt het na het wassen precies zoals het hoort; alsof je haren net zijn gewassen. Het is een hele milde maar toch aanwezige geur. Ik vind hem fijn!

Deze turquoise versie is voorzien van een verfrissend citroen-melisse-extract. Deze shampoo is speciaal ontwikkeld voor normaal tot vet haar. Zelf heb ik eerder droog haar en bij deze shampoo merkte ik inderdaad dat ik hem voor mij niet voedend genoeg vond. Mijn moeder -zij heeft geen last van droog haar- vond deze daar in tegen juist erg fijn. Hij reinigt goed en laat de haren zacht achter.
De tweede shampoo is toch echt mijn favoriet. Hoe kan het ook anders; het is uiteraard de roze verpakking. Dit is de Comforting Micellar Shampoo en deze is speciaal ontwikkeld voor kwetsbaar haar en een gevoelige hoofdhuid. Deze shampoo is voorzien van waterlelie-extract, al ruikt hij hetzelfde als de andere shampoo. Wederom die fijne, frisse geur.

Wat betreft de werking vind ik deze shampoo toch net even wat fijner. Hij zorgt ervoor dat mijn haren er minder droog uitzien én geeft mij het gevoel dat mijn haren ook daadwerkelijk goed zijn gereinigd. Mocht je iets droger haar hebben zoals ik, zou ik je deze roze variant aanraden!

Beide zijn het hele fijne shampoos, en hoewel ik een voorkeur heb vind ik ze allebei goed genoeg om te gebruiken. Ik ben eigenlijk heel tevreden over deze producten!

Nivea Micellar Shampoos 400 ML - €4.99 per stuk.
'' Heb jij deze nieuwe shampoos al geprobeerd?

13 opmerkingen

 1. Teresa Palm12-01-2018 09:13

  Deze lijken mij heel fijn! Vooral de roze hihi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk! Ik kende micellair water vooral om je make-up te verwijderen, ik wist niet dat er ook shampoos van bestonden.
  Liefs,
  Yara

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik had er ook nog niet eerder van gehoord maar het bevalt mij goed!

   Verwijderen
 3. Nog nooit van een micellar shampoo gehoord, maar klinkt wel goed

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lijken mij heerlijke shampoos die ik zeker ga proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb deze shampoos ook gezien en ik ben super benieuwd. Ze lijken mij heel fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat apart! Ik ben erg nieuwsgierig geworden naar deze shampoos, heb dit nog niet eerder gezien. Ik denk dat ik ook ga voor de roze verpakking :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben heel benieuwd wat je er van gaat vinden! :)

   Verwijderen
 7. Ik had nog nooit van micellar shampoos gehoord, maar hier word ik wel benieuwd van!

  BeantwoordenVerwijderen