Photo Diary Week 1

De eerste week van januari is al weer voorbij. Ik blijf het maar zeggen -en ik ben denk ik niet de enige-, maar wat gaan de weken snel! Afgelopen week was voor mij weer de eerste werkweek na mijn vakantie, al heb ik natuurlijk ook wat leuke dingen gedaan in mijn weekend. Nieuwsgierig hoe mijn week er precies uit zag? Lees dan snel verder!
 
Vorige week liet ik al zien dat ik bezig was geweest met het zetten van gelnagels en dit was het resultaat. Ik droeg mijn gelnagels met mijn prachtige -nieuwe- Christian Louboutin nagellakje die ik eerder deze week reviewde.

Voor de foto van mijn nagels kocht ik nog wat roosjes, welke met de dag mooier werden. Ze begonnen wat licht en werden uiteindelijk een hele mooie kleur roze.
Op de laatste dag van 2017 bleven wij lekker thuis voor een rustig oudejaarsavondje. Ik dronk een aantal glaasjes champagne, genoot van wat oliebollen (en appelbeignets) en later nog van het vuurwerk. Ik ben nooit zo'n vuurwerkliefhebber, al vind ik het siervuurwerk s' avonds toch wel leuk om even naar te kijken.
Dat ik weer moest werken betekende ook dat ik druk bezig was met onze Yankee Candle kasten. Wij hebben momenteel drie kasten en hier moesten weer wat nieuwe geuren in. Dat zorgde ervoor dat ik vrijwel alle geuren moest doorschuiven -heel wat werk- al zijn het wel weer hele fijne geurtjes. Mijn review over de drie nieuwe geuren komt deze week online.

Over nieuwe dingen gesproken; mijn portemonnee kwam binnen! Ik bestelde laatst deze prachtige portemonnee van Ted Baker en die liet ik ook eerder deze week al zien.
Het afgelopen jaar kocht ik een nieuwe iPhone 7 omdat mijn eigen telefoon plotseling crashte, en hoewel ik deze nog niet zo lang heb kriebelt het inmiddels weer voor een nieuwe telefoon; de iPhone X. Naast dat de iPhone X simpelweg prachtig is vormgegeven ben ik vooral heel erg enthousiast over de camera. Deze ziet er fantastisch uit! Ik ben heel benieuwd of jullie al bekend zijn met de iPhone X en wat jullie er van vinden. Ik twijfel er in ieder geval aardig over. [ad]
Ik ben de laatste tijd dol op het shoppen op apps als Marktplaats & United Wardrobe. Op Marktplaats scoorde ik deze oorbellen van Swarovski, welke perfect bij mijn ketting & ring die ik al uit deze Delta collectie heb passen. Deze shopte ik voor €35 inclusief verzendkosten, terwijl de nieuwprijs op €79 zit. Een heel fijn prijsje!

In het weekend ging ik met mijn vriend onder andere naar de stad, waar ik helaas niet scoorde voor iets leuks. Ik moet zeggen dat ik dat meestal niet doe in de sale, al had ik ook pas door dat het alweer sale is toen we er eenmaal waren. Wel dronken we nog gezellig wat, ook altijd leuk!
Kleine Beau kon natuurlijk weer niet ontbreken in deze diary. Hij ligt onwijs graag in zijn roze dekentje en wat is het ook een popje!

Mijn vriend en ik besloten na lange tijd weer eens naar een burgerrestaurant te gaan. Met name ik ben onwijs dol op burgers en hier hebben we zeker van genoten. Niet heel gezond, wel héél lekker -en dat is ook belangrijk!-

Dat was hem dan, mijn week -heel kort- samengevat. Ik ben benieuwd hoe jullie week er uit zag!

'' Wat was jouw hoogtepunt van afgelopen week?

12 opmerkingen

 1. Teresa Palm08-01-2018 08:59

  Die burger ziet er heerlijk uit, en wat prachtig dat vuurwerk zo boven het water. Echt een plaatje. ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat fijn zeg dat je zulke oorbellen voor zo'n prijsje hebt kunnen scoren!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie foto's! Heerlijk een burger. lang geleden dat ik die op heb!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ah beau is zo een schatje zeg en die burger ziet er goed uit

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh champagne, dat heb ik lang niet gehad haha. Heerlijk zo een rustige avond met oud en nieuw. Ik ben dan ook geen liefhebber van feestjes, ik vind het vaak al een drukke dag.

  Leuke week heb je verder ook gehad. Ik vind je portemonnee trouwens prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een fijne eerste 'nieuwe' week zo! Ik ben wel van die nude kleurtjes op de nagels, staat mooi en elegant maar zeker niet saai! Die hamburgers zien er ook onwijs goed uit, lange tijd geleden dat ik dat gegeten heb maar ik weet wat ik ga doen, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke foto's weer =)
  Die burger ziet er lekker uit!
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke foto's, vind de oorbellen heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. De rozen zijn inderdaad prachtig. En die nagellakflacon, wauw!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wauw, de Swarovski oorbellen zijn erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen