Photo Diary Week 2

We zijn alweer halverwege de eerste maand van het jaar; voor mij een vrij rustige week. Ik heb met name gewerkt én voegde vooral een heleboel toffe kledingstukken van Ted Baker toe aan mijn collectie. Nieuwsgierig hoe mijn week er ongeveer uit zag? Lees dan snel verder!

Ik begon de week door mijn kerstboompje af te breken; ik moest er nu tenslotte toch echt aan gaan geloven. Heel saai zonder, al ben ik nu ook wel toe aan de lente. Als de kerstdagen eenmaal voorbij zijn verheug ik mij daar al snel weer op! Terwijl ik bezig was met het afbreken stuurde mijn vriend mij deze foto van Beau door. Hij slaapt heel graag op schoot óf in dit geval achter mijn vriend zijn vest. Té schattig.
Om een beetje te ontspannen besloot ik weer eens een boek uit de kast te halen. Hoewel ik de laatste tijd voornamelijk thrillers las koos ik dit keer weer eens voor een chicklit. Gossip girl, The Next Generation. Ik ben nog niet heel ver, al bevalt hij tot nu toe prima. Een lekker feel-good boek!

Ook trok ik deze blazer van Sisley weer uit de kast. Ik had hem heel lang in een hoekje hangen en ontdekte nu weer hoe dol ik er eigenlijk op was.
Tijd voor pakketjes! Ik bestelde deze week maarliefst drie dingen van Ted Baker -de derde zien jullie volgende week-, aangezien het sale was. Ik shopte allereerst deze trui via de website van Ted zelf.
Als tweede scoorde ik ook dit jasje van Ted Baker. Deze bestelde ik zo'n twee weken geleden via United Wardrobe, al duurde het onwijs lang voordat hij werd opgestuurd. Jammer, al ben ik des te blijer nu hij binnen is. Echt een prachtig jasje én voor een heel fijn prijsje.

Het weekend spendeerden mijn vriend en ik vrij rustig. We gingen even de stad in voor wat noodzakelijke dingetjes, waar we gelijk ook weer even gezellig wat dronken.
En op zondag keken we meerdere films. We begonnen met Atomic Blonde -een leuke film, al vonden we hem beide niet heel speciaal. Hij was een beetje saai- en gingen daarna verder met Keeping up with the Jonesses. Daarbij maakten we tevens een bak popcorn klaar; altijd lekker. Deze film was voornamelijk heel grappig en beviel ons een stuk beter als de eerste.

Een prima weekje wat mij betreft! Ik ben weer heel nieuwsgierig hoe jullie week er uit zag.

'' Wat was jouw hoogtepunt van afgelopen week?

7 opmerkingen

 1. Wauww die Ted Baker items. Zo mooi! x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jammer dat je Atomic Blonde zo vond tegenvallen. Mij leek de trailer erg tof! En hoe snoezig is Beau?!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wij vonden de trailer ook heel interessant, jammer als het dan wat tegenvalt haha. Lief is hij hé!

   Verwijderen
 3. Wat een mooie items van Ted Baker!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke foto's weer =)
  Mooie nieuwe items van Ted Baker!
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke foto's, het jasje van Ted Baker vind ik erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen