Photo Diary Week 3

Mijn Photo Diary van afgelopen week is iets verlaat; beter laat dan nooit, zal ik maar zeggen. Ik voelde mij de afgelopen week niet heel erg fit en bleef daarom vrij veel thuis. Gelukkig ben ik inmiddels weer iets opgeknapt en voel ik mij steeds weer een stukje beter; gelukkig! Ik deel natuurlijk mijn week weer met jullie, ondanks dat ik mij wat minder voelde heb ik toch een aantal leuke dingen om te delen!
Hoe kunnen we de week beter starten dan met een foto van Beau? Meneer krijgt steeds meer vacht en het lijkt daardoor alsof hij ook aardig groeit, al zit er toch een piepklein hondje onder. Zo lief!

Mijn Ted Baker top kwam ook deze week binnen, yay! Ik had deze gescoord in de sale bij de Bijenkorf met maarliefst 50% korting, echt een fijne deal. Ik zal hem nu ongetwijfeld nog niet zoveel dragen; in de zomer des te meer.
Een leuk blog pakketje; een nieuwe poeder van Max Factor! Ik test hem op dit moment en natuurlijk komt deze binnenkort voorbij op mijn blog.

Eindelijk beginnen de nieuwe afleveringen van Riverdale weer! Ik volg deze serie sinds de eerste aflevering werd gelanceerd en ik vind het onwijs leuk. Mijn favoriete personage is uiteraard Cheryl. Wie is die van jullie?
Meer leuke blog pakketjes. Ik ontving deze prachtige flower box van Maison Flowers, welke jullie de komende tijd nog veel voorbij gaan zien komen op zowel mijn Instagram als blog. Deze bloemen schijnen een jaar mooi te blijven; ik ben benieuwd.

Nog een fotootje van Beau! Hij is dol op dit tule rokje wat hij aan de zaak vond en ligt hier met name heel graag op te slapen. Waarom ook niet, maakt hem nog schattiger!
Last but not least; meer Ted Baker! Van mijn moeder kreeg ik deze prachtige Ted Baker pumps cadeau, waar uiteraard ook nog een artikeltje over online komt. Ik ben er in ieder geval al erg blij mee en ik kan niet wachten tot ik ze in de zomer dagelijks kan gaan dragen.

Zondag is voor mij een dag om veel Instagram foto's te maken -wanneer ik zin heb, althans- en met mijn nieuwe items had ik daar absoluut veel zin in. Helaas had ik toch niet helemaal mijn dagje en heb ik het snel opgegeven, al ga ik mij deze week hopelijk weer helemaal herpakken om wat nieuwe foto's te maken én vollop te bloggen.

'' Wat was jouw hoogtepunt van afgelopen week?

14 opmerkingen

 1. De bloemen zijn echt prachtig! En dat ze zo lang goed blijven is echt geweldig

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja hé! Ik ben ook heel benieuwd hoelang ze mooi blijven.

   Verwijderen
 2. Ik word echt hebberig van die Ted Baker items haha. Zo mooi! ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er een hele fijne week uit! Die flower box ziet er prachtig uiti
  Liefs,
  Yara

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat vervelend dat je je niet zo goed voelde, fijn dat het weer een stukje beter gaat! Ik kijk zelf ook Riverdale -grote fan hihi- en mijn favoriete personage is Jug. x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jughead is inderdaad ook een erg leuke personage! Ook één van mijn favorieten :)

   Verwijderen
 5. Er zijn heel veel mensen die zich niet fit voelen, ik ook al niet vorige week. Hoop dat je nu wat beter voelt en steeds wat beter gaat. Het weer werkt ook niet mee. Ik ben benieuwd naar riverdale, als ik mijn serie af heb gekeken ga ik eens na die kijken

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Klopt inderdaad, ik had een luchtweg infectie opgelopen. Gelukkig gaat het inderdaad weer een stukje beter.

   Riverdale kan ik je zeker aanraden! :)

   Verwijderen
 6. Wat een leuke foto's weer =)
  Mooie nieuwe Ted Baker items!
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel erg leuk om te zien. Die Ted Baker top is zo mooi. Sowieso ben ik een groot Ted Baker fan. Ze hebben ook altijd zulke mooie iPhone hoesjes. Echt hoor, heaven!!!
  Wat een super leuk hondje <3
  Ik vind dat je een onwijs mooie blog hebt :-)
  Liefs Florentine

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat lief, dankjewel! Ted heeft inderdaad ook hele mooie telefoonhoesjes! :)

   Verwijderen
 8. Wauw, die rozen zijn echt prachtig! Lucky bastard :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een ongelooflijk schattig dropje is Beau! En die bloemen, pachtig!

  BeantwoordenVerwijderen