Photo Diary Week 4

Afgelopen week was voor mij een onwijs drukke week wat betreft werk. We maakten onwijs veel bestellingen klaar en om heel eerlijk te zijn was ik best blij dat het na zo'n lange week eindelijk weekend was! Nieuwsgierig hoe mijn week er ongeveer uit zag? Lees dan snel verder!

Ik bracht een bezoekje aan de Action voor een aantal werk gerelateerde items, al kon ik het ook niet laten dit notitieboekje mee te nemen. Roze glitters; waarom ook niet?

Ook kwam er weer een leuk pakketje binnen van Perfect Roses. Ik ontving deze prachtige small flower box; hier komt binnenkort nog een artikeltje mee online én je hebt hem al kunnen bewonderen op mijn Instagram.
Het was dan ook gelijk tijd voor het maken van een foto voor mijn Instagram. Zo ziet mijn set-up er dan ongeveer uit; tafeltje, drie lampen én natuurlijk de benodigde atributen voor mijn Instagram.

Ook kwam er ondertussen een leuk pakketje binnen; ik had namelijk de Porcelain Rose Bodycon dress besteld. Dit prachtige jurkje van Ted Baker deelde ik vorig jaar al eens in een artikel, al kwam ik hem nu tegen in de sale. Ik heb precies een week lang iedere dag gerefresht tot hij éindelijk weer in mijn maat terug kwam. Happy me!
Nog meer Ted Baker; ik kocht ook deze trui van Ted. Deze kocht ik van iemand over via Marktplaats voor een heel fijn prijsje. Een hele fijne tip als je op zoek bent naar items van een bepaald merk; er worden heel veel nieuwe of bijna nieuwe items verkocht voor hele leuke prijsjes.

Back to work! Dit was een deel van de pakketjes die we op vrijdag wegwerkten. Daarna moest ik eerst een nieuwe plek vinden om de pakketten te stallen, haha.
In het weekend ontving ik een heerlijk pakketje van The Body Shop. Ik ontving twee lipbalsm én de Eau de Toilette in de geur Japanese Cherry Blossom. De review hiervan komt ook deze week online!

En tot slot ging ik met mijn vriend naar de bioscoop om het laatste deel van The Maze Runner te bekijken; The Death Cure. We hebben beide erg van de film genoten en als je een fan bent van The Maze Runner trilogie kan ik je zeker aanraden deze ook te kijken!

En dat was -kort samengevat- mijn week!  Ik ben erg benieuwd naar die van jullie!
'' Wat was jouw hoogtepunt van afgelopen week?

10 opmerkingen

 1. Reacties
  1. Mooi zijn ze hé? Ik ben er ook heel erg blij mee.

   Verwijderen
 2. Wat een leuke foto's weer =)
  Mooie nieuwe items van Ted Baker.
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben heel benieuwd naar het laatste deel van the maze runner. Ik vond deel een en twee heel leuk! Wat is je jurk trouwens gaaf zeg, echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! The maze runner is echt een aanrader.

   Verwijderen
 4. De derde Maze Runner intussen?! Volgens mij heb ik alleen de eerste gezien – en het eerste boek gelezen. Dringend werk maken van de rest, dus!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahaha goede plannen voor het aankomende weekend! Zijn hele leuke films als je het mij vraagt (:

   Verwijderen
 5. Wat fijn om te lezen! Ik heb mij vorige week beziggehouden met een aantal leuke samenwerkingen voor mijn blog en studeren voor mijn examens.
  Liefs,
  Yara

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Samenwerkingen zijn altijd erg leuk! Succes met je examens. :)

   Verwijderen