Photo Diary Week 51 & Week 52

Aangezien ik afgelopen week even helemaal vrij heb genomen van mijn werk én blog, vandaag een extra lange Photo Diary. Ik laat jullie zien wat ik in de laatste twee weken van dit jaar heb gedaan; nieuwsgierig? Lees dan snel verder!

Kleine Beau kan natuurlijk niet ontbreken in een Photo Diary. Onze pup slaapt nog steeds veel, al begint hij ook ontzettend speels te worden. Ook heel leuk natuurlijk!

Een snack die ik ontdekte is de Bt'ween Pinda & Pindakaas reep van Hero. Deze repen zijn heel gemakkelijk als tussendoortje én ook nog eens onwijs lekker. Dit is overigens niet gesponsord, maar te lekker om niet met jullie te delen!
Ik brande afgelopen week weer heel wat uurtjes van mijn 'Cinnamon Sugared Doughnut' kaars van Bath & Bodyworks, in combinatie met een Tea Light van Yankee Candle in de geur All Is Bright. Beide lekkere geuren en ik baal ontzettend dat de Bath & Bodyworks geur niet meer in het assortiment zit. Daar had ik wel een voorraadje van willen hebben.

Tijdens mijn werk kwam ook mijn Kerstpakket binnen en ik denk dat ik wel kan zeggen dat dit het één van de beste Kerstpakketten is die je kunt krijgen. Ik kreeg een doos macarons én twee doosjes met gesuikerde amandelen. Ontzettend lekker.
Omdat Macarons te mooi zijn om niet op de foto te zetten haalde ik nog even een aantal rozen voor de foto's. Deze foto kun je overigens ook op mijn Instagram bekijken! (:
Wat betreft Kerst ben ik helemal vergeten om foto's te nemen. Op Zaterdag vierden we alvast de verjaardag van mijn broer (wie op 2e Kerstdag jaren is) door uitgebreid te koken voor de familie. We hadden een heleboel lekkers, maar helaas ben ik vergeten hier een foto van te nemen.

Op Kerstavond was het natuurlijk tijd voor cadeautjes. Ik ben dol op zowel het kopen als krijgen van cadeautjes en ik kreeg weer onwijs veel leuke items. Hier alvast een sneak peek; morgen komt mijn 'What I got for Christmas' artikel online.
Op eerste Kerstdag ging ik naar mijn schoonfamilie om te gourmetten -waar ik ook geen foto's van nam- en op tweede Kerstdag gingen we met ons eigen gezin bowlen. Bowlen is iets waar ik niet héél goed in ben, maar wat ik wel erg leuk vind om te doen.

Na de Kerstdagen was het eindelijk tijd om gelnagels te zetten. Ik wilde dit al doen voor de Kerst, al wist ik dat we gingen bowlen en zijn nagels dan niet zo handig. Daarom besloot ik om het na de Kerstdagen te doen. Ik doe dit overigens altijd zelf, aangezien ik het ook nog eens leuk vind om te doen!
Met mijn moeder ging ik een dagje shoppen en ondanks dat ik niet veel leuks tegenkwam zag ik wel deze schattige ''cape''. Deze nam ik mee voor maar een tientje, echt een hele leuke budget aankoop!

Tijdens het shoppen kwam ik ook een portemonnee tegen van Ted Baker die ik graag wilde. Helaas was deze beschadigd en was het het laatste model waardoor ik besloot hem toch niet mee te nemen. Ik shopte later online een ander model van Ted Baker die ik eigenlijk nóg mooier vind. Volgende week laat ik deze natuurlijk nog aan jullie zien zodra hij binnen is!
Mijn moeder nam deze heerlijke wafels mee van de bakker, want tijdens de feestdagen mag er natuurlijk iets extra worden gesnoepd.

En er kwam nog een pakketje binnen! Ik bestelde ook de Urban Decay Naked Skin foundation weer opnieuw; mijn favoriete foundation van het afgelopen moment.

Ik heb twee hele leuke weken achter de rug en ik ben erg benieuwd wat jullie de afgelopen tijd hebben meegemaakt!

'' Wat was jouw hoogtepunt van de afgelopen weken?

16 opmerkingen

 1. Een gelukkig 2018 gewenst! Geniet ervan en hopen dat vele dromen mogen uitkomen! X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke foto's! Ik vind je kerstcadeau's er prachtig uit zien en wat is die cape ook mooi. Staat je echt prachtig! Ik ben benieuwd naar je artikel van morgen haha (:

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke foto's weer =)
  Ben benieuwd naar je kerst cadeaus.
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ten eerste: een gelukkig nieuwjaar gewenst! En leuk om foto's van je afgelopen weken te zien. Je hebt wel echt een top kerstpakket gekregen met die macarons! Ben benieuwd naar je kerstcadeautjes trouwens.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jij ook! De macarons waren inderdaad een heerlijk kerstpakket.

   Verwijderen
 5. Wauw wat heb je mooie cadeau´s gekregen.
  Nog een gelukkig 2018 gewenst! :D

  Liefs
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke foto's! Ik ben heel benieuwd hoe je nagels zijn geworden. Gaaf dat je dat zelf kan!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke foto's! Ik ben wel benieuwd naar je cadeaus.
  Gelukkig nieuwjaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een hoop leuke dingen heb je gedaan! Ik vind je cape heel leuk en wauw, wat een heerlijk kerstpakket!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik ben super benieuwd naar die portemonnee van Ted Baker. Hij ziet er zo mooi uit! Leuke weken heb je gehad.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Gaaf is hij hé! Ik kan niet wachten tot ik hem binnen heb.

   Verwijderen