Ted Baker Moniirra Pumps


Er zijn niet veel merken waar ik zo dol op ben als op Ted Baker. Dit merk heeft het afgelopen jaar mijn kledingkast verrovert en nog steeds vult mijn kast zich met meer en meer items. Van kleding tot aan schoenen en accessoires; ik ben fan. Het is een merk waar je van moet houden, maar oh; ik houd er van. Van mijn moeder kreeg ik deze prachtige Moniirra pumps die ik natuurlijk niet aan jullie voorbij kon laten gaan.


Zoals ik al zei is Ted Baker is absoluut een merk waar je van moet houden. Ze verkopen met name heel veel bloemenprints én heel veel roze. Precies waar ik van houd!

Deze schoenen schreeuwen ook echt Ted Baker. Ik kreeg de Moniira pumps in de kleur Light Pink; een prachtige, zachtroze tint. Deze tint past perfect bij mijn nieuwe top van Ted en ik kan niet wachten om deze twee samen te gaan dragen. Daar komt uiteraard nog een outfit post van online!

Naast de roze kleur zijn deze pumps net wat meer bijzonder gemaakt door de roségouden details. Deze zie je zowel bij de punt van de pump als op de achterkant van de pump. Hier komt de kleur heel subtiel terug in het logo.

Een prachtige kleur én prachtige details, al is ook de pump zelf heel vrouwelijk. Ik ben zelf altijd dol op pumps met een punt -een afgeronde pump vind ik toch altijd iets lomper- doordat dit er heel vrouwelijk uitziet. Toen ik nog wat jonger was hield ik ook meer van een afgeronde pump; nu denk ik er niet meer over.


De punt maakt deze schoenen al heel vrouwelijk; de uitsnede doet precies hetzelfde. Ook hier is de pump in een punt uitgesneden waar hij normaal rond loopt. Ik heb nog niet veel pumps met deze zelfde uitsnede en ik kan nu al zeggen dat ik er daardoor extra dol op ben. Maakt hem nog net even iets specialer.

Last but not least; de hakhoogte. Voor mijn doen zijn deze pumps heel laag en het zijn dan ook mijn kleinste hakken in mijn collectie. Doordat de hak wat lager is vind ik hem perfect om te dragen onder ieder item. Jurkjes, rokjes of een toffe jeans. Ondanks de vrouwelijke uitstraling is de pump namelijk ook heel draagbaar, juist door de wat lagere hak.

Ik ben onwijs blij met deze pumps van Ted en ik kan niet wachten om meerdere paren aan mijn collectie toe te voegen!

'' Wat zijn jouw nieuwste schoenen?

16 opmerkingen

 1. Wauw ze zijn echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi zeg! Wat jij met Ted Baker hebt, heb ik met JOSH V! Shop ook het liefst alleen items van dat merk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Josh V vond ik ook erg leuk toen ik nog wat jonger was. Nu hebben ze helaas weinig meer in mijn kleurenpalet :(

   Verwijderen
 3. Prachtige schoenen! Vooral de rosé gouden details!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, die zijn leuk! Super cute <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die zien er prachtig uit! Mijn nieuwste schoenen zijn mijn basic, zwarte over the knee laarzen.
  Liefs,
  Yara

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oeh ik ben ook dol op mijn overknee laarzen! Zo makkelijk te combineren.

   Verwijderen
 6. Ik wou dat ik hier op kon lopen haha. Ze zijn supermooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. WAUW! Deze pumps zijn echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik hou ook echt van Ted Baker! Heb daar nog een hele leuke trui en shirt gekocht in december. Mijn laatste schoenenaanwinst zijn een paar zilveren veterschoenen van de Van Haren

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oeh ik ben benieuwd welke trui je hebt gescoord!

   Verwijderen
 9. Wow deze zijn zo mooi! En een niet te hoge hak! :-) x

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een prachtige schoenen zeg =)
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen