Ted Baker Valenta Portemonnee

Kort geleden kwam ik in de winkel een prachtige portemonnee van Ted Baker tegen. Destijds zag ik een grijze portemonnee, welke ik liet liggen omdat deze helaas beschadigd was. Niet veel later keek ik rond op het internet, op zoek naar exact die portemonnee. Op dat moment kon ik hem nergens meer vinden en had ik uiteindelijk toch geluk bij ongeluk. Ik zag vrijwel dezelfde portemonnee in het roze, alleen dan nog mooier als de grijze die ik op het oog had gehad. Omdat deze portemonnee perfect bij mij past besloot ik hem gelijk te bestellen en inmiddels heb ik hem ook daadwerkelijk in gebruik. Benieuwd hoe hij mij bevalt? Lees dan snel verder!

Ik had natuurlijk al een mooie portemonnee én pasjeshouder van Michael Kors, al was ik nog op zoek naar iets wat hier een beetje tussenin zit wat betreft formaat. Mijn Michael Kors portemonnee is vrij groot -te groot voor veel van mijn tasjes- en een pasjeshouder is soms wat onhandig als je contant geld mee wilt nemen.

Deze portemonnee van Ted Baker is eigenlijk een perfecte tussenweg. Er is ruimte voor vier pasjes, er zijn twee compartementen voor briefgeld én er is een klein vakje voor muntgeld. Eigenlijk alles wat je nodig hebt in een heel compact formaat.
Wat betreft de indeling ben ik heel enthousiast over deze portemonnee, al vind ik de vormgeving ook prachtig. De portemonnee heeft aan de buitenkant kleine streepjes die een heel mooi reliëf creeëren. Het is heel eenvoudig maar oogt toch luxer dan effen leer. Dit in combinatie met de roze kleur maakt hem perfect om te combineren met vrijwel al mijn outfits & tasjes.

Het roze past overigens perfect bij de roségouden details. Er is eigenlijk overal op gelet; de kleur, de details én het signature strikje van Ted Baker. Deze komt niet alleen op de voorkant terug, ook in de binnenkant zie je deze terug.

Ik ben heel erg blij met mijn nieuwe portemonnee en ga hier nog heel veel plezier van beleven. Mocht je net zo dol zijn op roze en rose-goud als ik én nog een nieuwe portemonnee willen kan ik je zeker aanraden om even bij Ted Baker te kijken.

Ted Baker Valenta Portemonnee - €65.00
'' Wat gebruik jij liever, een portemonnee of pasjeshouder?

11 opmerkingen

 1. Ik vind ‘m heel mooi! Zelf gebruik ik altijd een portemonnee, maar ben nog op zoek naar een goede kwaliteit pasjeshouder. Die portemonnees zijn me soms te groot, haha ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Qua pasjeshouders kan ik die van Michael Kors je zeker aanraden. Zijn heel fijn in gebruik & kwalitatief ook heel goed.

   Verwijderen
 2. Wat een prachtige portemonnee =)
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtige portemonnee, zo schattig dat roze kleurtje!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Teresa Palm05-01-2018 11:12

  Zou je eens een kleding/schoenen/accessoires stash willen maken? Volgens mij heb je echt een fantastische collectie haha. Deze is ook weer supermooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een chique portemonnee! Ik gebruik zelf nooit pasjeshouders, aangezien de meeste portemonnees toch wel genoeg vakjes hebben voor al mijn pasjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ontzettend duur voor een portemonnee , maar wel ontzettend cutie

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Voor een leren portemonnee is hij héél fijn geprijsd haha. Maar hij is inderdaad heel cute.

   Verwijderen
 7. Wat een prachtige portomonnee! Ik heb zelf met kerst mijn eerste item van Ted Baker gekregen, een leuke toilettas en ik ben er helemaal dol op. Ik gebruik het liefst een grote portomonnee van Michael Kors, zodat ik zeker ben dat ik alles bij heb. Alleen vind ik het de laatste tijd fijn om een iets kleinere portomonnee te gebruiken. Ik ben zelf nog op zoek naar een smaller middenformaat en pasjeshouder. Als ik ga sporten lijkt het mij niet nodig om heel mijn portomonneer mee te sleuren.
  Liefs,
  Yara

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De toilettassen van Ted zijn inderdaad ook prachtig! :)

   Verwijderen