The Body Shop Japanese Cherry Blossom Strawberry Kiss Eau De Toilette

Voor Valentijnsdag komt The Body Shop met een nieuwe must-have; de Japanese Cherry Blossom Strawberry Kiss-geurlijn. Een subtiele maar romantische geur die perfect zou zijn voor Valentijnsdag. Bij het lezen van deze introductie en het zien van het roze flesje ben ik natuurlijk al enthousiast. Nieuwsgierig of de geur ook daadwerkelijk zo lekker is als hij doet klinken? Lees dan snel verder!

De Japanese Cherry Blossom Strawberry Kiss geurlijn bestaat op dit moment uit drie heerlijke producten; de Eau de Toilette, een Body Cream en een Shower Gel. Ik ontving hiervan de Eau de Toilette en heb deze de afgelopen dagen vollop getest.

Voordat ik de geur ├╝berhaupt ruik merk ik gelijk dat ik het flesje onwijs leuk vind. Ondanks dat hij heel simpel is ziet hij er toch aardig luxe uit. Het doet mij een beetje denken aan een soort diamantje. Heel vrouwelijk en elegant.

Vrouwelijk en elegant is eigenlijk ook precies hoe ik deze geur zou omschrijven. Het parfum bevat noten van sappige aardbeien, handgeplukte bloemblaadjes en subtiel geurende noten van pioenrozen en amber. Het geen wat ik zo lekker vind is de combinatie van de pioenrozen en amber; dat is echt een heerlijke combinatie.
Wanneer je de geur in eerste instantie ruikt is het echt duidelijk een bloemige geur. Niet precies wat ik lekker vind, al merk ik wanneer ik hem wat langer op heb dat hij steeds minder bloemig word. In de verte ruik je nog een vleugje van de pioenrozen en komt vooral de Amber goed naar voren. Deze geur spreekt mij dan weer wel onwijs aan en blijft ook gedurende de dag hangen. Een hele fijne, luchtige combinatie. Voor nu is de geur voor mij nog iets aan de lichte kant, al zal ik er in de lente- en zomer heel veel plezier van hebben!

Ik ben heel erg tevreden over dit geurtje van The Body Shop en ik kan je zeker aanraden hem eens te ruiken. Naast dat het parfum heel betaalbaar is heeft hij voor de Veganisten onder ons ook een voordeel; hij is 100% vegan & cruelty free.

The Body Shop Japanese Cherry Blossom Strawberry Kiss Eau De Toilette 50 ML - €27
'' Heb jij deze geur al geroken?

5 opmerkingen

 1. Teresa Palm31-01-2018 09:06

  Deze klinkt super lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Klinkt hele goed! Ik ben dol op cherry blossoms.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb 'm zelfs ook! Grappig dat je niet zo van bloemige geuren houd. Ik ben er dol op!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een romantisch parfummetje! Alleen hou ik niet van zulke bloemige, zoete geurtjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lijkt me een hele fijne geur!
  Liefs,
  Yara

  BeantwoordenVerwijderen