Tiffany & Co. Signature Parfum

Als het gaat om sieraden denk ik dat -vrijwel- iedereen wel bekend is met Tiffany & Co. Zijn het niet de sieraden dan heb je ongetwijfeld de Tiffany groene tasjes wel eens voorbij zien komen in een film. Ook ik vind de items van Tiffany prachtig. Ik had er nog niets van in mijn collectie totdat het merk een eigen parfum uitbracht. Deze kreeg ik cadeau voor Kerst en sindsdien ben ik er dol op! Nieuwsgierig? Lees dan snel verder.
Om te beginnen met de vormgeving ben ik gelijk enthousiast. Ik kreeg de cadeauset waarbij je naast de reguliere parfum ook nog een mini parfum krijgt. Heel erg schattig en ook handig om mee te nemen. Alsof dat nog niet genoeg was zitten de producten in een prachtige cadeaudoos die eigenlijk te mooi is om weg te gooien. Ik bewaar hem dan ook ter decoratie.

Ook de vormgeving van de flacon vind ik erg mooi. Het flesje is heel eenvoudig en strak. Ondanks het strakke design word hij toch wat speelser gemaakt door de afgesneden hoeken. Het geeft iets meer vorm aan het flesje en maakt hem net iets unieker. Om de flacon af te maken zit er een mintgroene kleur in de ring met daarin de merknaam; ik vind hem prachtig!
Als ik aan Tiffany denk en een geur probeer te verzinnen die hier bij past verwacht ik een zwoele, vrouwelijke geur. Een geur die veel vrouwen zou aanspreken, net als hun prachtige sieraden. Bij het ruiken van de geur was hij eigenlijk precies wat ik er van verwachtte. Hij is vrouwelijk, krachtig en heel tastbaar.

De geurnoten:
Basisnoten; Patchouli, Muskus
Hartnoten; Iris, Zwarte Bes, Perzik, Roos
Topnoten; Mandarijn, Bergamot, Citroen

Als ik de geurnoten zo bekijk zit eigenlijk alles in dit parfum waar ik van houd. Hij opent warm door de muskus, tegelijkertijd héél zacht door de geur van patchouli. De patchouli ruik je wel vrij sterk in deze parfum en daar moet je wel van houden. Zelf ben ik er dol op dus dat komt goed uit!

Wanneer ik de geur iets langer op heb merk ik dat ik de perzik begin te ruiken. De geur word iets zoeter en een stukje frisser. Wanneer je hem in eerste instantie op spuit is het echt een hele warme geur, wanneer je hem langer draagt is hij luchtiger. 

Aan het eind van de dag blijft er een hele luchtige geur over. Ik ruik nog een vleugje muskus en patchouli, omhuld door de zoetere noten van perzik en mandarijn. Ondanks dat hij luchtiger word verliest hij niet zijn kracht; door de toevoeging van bergamot blijft het een warme, aangename geur.

Ik ben ontzettend blij met de toevoeging van dit parfum aan mijn collectie! Het is een geur waarvan ik zeker weet dat ik hem gelijk opnieuw zou kopen wanneer hij op zou raken én een geur die ik ook absoluut aan anderen kan aanraden!

Tiffany & Co. Signature Parfum 50ML - €84.00
'' Heb jij deze geur al geroken?

8 opmerkingen

 1. Wauww die flacon. Prachtige foto's heb je gemaakt. Ik ben super benieuwd naar de geur hij klinkt perfect voor mij.

  Liefs Janine

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een heel mooi en chic flesje. Lijkt mij een heerlijke geur!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat is dit flacon prachtig zeg! Klinkt ook erg lekker <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Klinkt goed zeg, mooie foto's heb je ook gemaakt zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dit geurtje lijkt mij super lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel mooi flacon, en de geurnoten klinken ook heel goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Alleen het flesje is alweer prachtig. Ik ken de geur niet! Xx

  BeantwoordenVerwijderen