Urban Decay Naked Skin Foundation & Concealer

Het heeft een hele lange tijd geduurd voordat ik begon met het typen van het artikel van vandaag. Niet met een specifieke reden, ik heb eigenlijk geen idee waarom dit artikel niet eerder online is gekomen. Ik deel namelijk vandaag de Urban Decay Naked Skin foundation & concealer met je, mijn ultieme favoriete foundation van het afgelopen jaar! Nieuwsgierig naar deze producten? Lees dan snel verder!

Ik probeerde de Naked Skin producten voor het eerst toen Urban Decay nog maar net officieel verkrijgbaar was in Nederland. Ik had er al veel goede verhalen over gehoord; echter is het met foundation altijd lastig om het via internet aan te schaffen. Bij het testen in de winkel kwam ik -zoals bijna altijd- uit op vrijwel de lichtste kleur. Nummer 1.0

Nummer 1.0 is heel licht, alleen net iets donkerder dan mijn huidskleur. Ik kies altijd voor net iets donkerder aangezien ik van mijzelf nog net niet spierwit ben, al scheelt het weinig. Door net een kleur donkerder te kiezen ziet mijn huid er iets minder wit uit.

Wat betreft deze kleur; fantastische match! Je ziet absoluut niet dat de kleur donkerder is dan mijn daadwerkelijke huidskleur; hij blend eigenlijk perfect in met mijn eigen huid. Ik koos express niet voor de ultra matte versie -droge huid- en daardoor ziet hij er uit alsof ik geen eens foundation draag. Ondanks dat het wellicht heel populair is op dit moment om je make-up er heel extra uit te laten zien houd ik nog steeds meer van het natuurlijke.

Als je daar ook op zoek naar bent is deze foundation perfect. Heb je liever dat je make-up wat aanweziger is; ga dan voor de ultra matte versie. Werkt in principe hetzelfde, geeft alleen een dekkender effect. Ook een heel fijn product!

Na de foundation breng ik nog graag een concealer aan, waarvoor ik de Naked Skin concealer gebruik. Ook deze is beschikbaar in veel kleurtjes en hier gebruik ik wel de lichtste kleur van. Deze kleur is bijna even licht als mijn eigen huidskleur -nog net iets donkerder- en blend goed in met de foundation. 
Op bovenstaande foto -excuses voor de kwaliteit. Ik ben -al zeg ik het zelf- geen ster in selfies nemen en eigenlijk maakte ik deze per toeval toen ik mijn foundation en concealer droeg.

Daar gaat het echter ook niet om. Het gaat er om dat je kan zien hoe de foundation en concealer mij staan; ik vind ze fantastisch! Mijn blog maakt alle selfies net wat meer oranje -met name mijn haar en gezicht-, er zit namelijk absoluut geen oranje ondertoon in de producten.

Ik kan eigenlijk niets anders zeggen dan dat ik deze producten fantastisch vind. Ze zijn mooi vormgegeven, werken goed én zijn absoluut goed geprijsd voor wat je krijgt.

Urban Decay Naked Skin Foundation - €37.90
Urban Decay Naked Skin Concealer - €23.45

'' Heb jij deze producten al geprobeerd?

9 opmerkingen

 1. De make-up producten zien er goed uit! :D x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je huid ziet er echt flawless uit. Ik ben heel nieuwsgierig geworden!

  Liefs ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Klinken beide erg fijn , ik ben erg benieuwd naar beide =)
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Klinkt goed, de foundation lijkt me zo fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Vooral deze concealer lijkt me fantastisch. Die wil ik ook nog eens proberen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat heb je toch een mooie blog! En ik vind het je goed staan! Zelf draag ik al een tijdje geen foundation meer, lekker makkelijk haha :$

  BeantwoordenVerwijderen