What I got for Christmas - 2017


Mijn favoriete videos & blogposts om na de Kerst te lezen zijn de 'What I got for Christmas' varianten. Ik ben dol op Kerst, het kopen van Kerstcadeaus en natuurlijk is ook het krijgen van cadeautjes onwijs leuk. Ondanks dat we inmiddels al in 2018 zitten laat ik je vandaag de cadeautjes die ik afgelopen kerst heb gekregen zien.

Ik begin met deze oorbellen van Thomas Sabo, welke ik al sinds de zomervakantie op het oog had. Ik zag ze destijds in een winkeltje en twijfelde, al bleven ze in mijn gedachten. Lucky me, aangezien ik beide paren cadeau kreeg! Ik heb zelf twee gaatjes in mijn oren, dus de bolletjes en strikjes kan ik zo perfect combineren.

Het tweede cadeautje wat ik kreeg is dit heerlijke geurtje van Yves Saint Laurent; Mon Paris. Ook deze had ik al een tijdje op het oog, al besloot ik hem toch telkens niet mee te nemen. Zonder reden eigenlijk, want de geur én het flesje vind ik fantastisch. Des te leuker is het dan om hem cadeau te krijgen!

Als ik het woord Louboutin hoor ben ik gelijk enthousiast; ik heb al twee nagellakjes en een lipstick van dit merk, al kon ik met Kerst een derde lakje aan de collectie toevoegen. Dit is de kleur 'Madame Est Nue' en binnenkort komt hier natuurlijk een review van op mijn blog. Ik heb hem al gedragen en ik kan je verklappen dat hij net zo mooi is als in het flesje.

Deze oorbellen van Ted Baker kwam ik kort geleden tegen en gingen ook gelijk op mijn ''wishlst''. Het zijn rosé-gouden knoopjes, afgewerkt met lichtroze. Het is echt een perfect voorbeeld van typische Ted Baker sieraden; het past namelijk helemaal bij het merk én ook bij mijn kledingkast.

Nog meer geurtjes! Het nieuwe geurtje van Tiffany vond ik ook fantastisch, en in deze cadeauset is hij nóg leuker. Hier krijg je naast de gewone flacon namelijk ook nog een heel schattig minatuurtje. Perfect om mee te nemen op reis of natuurlijk in je handtas voor een kleine touch-up.

More Ted Baker! Ik gaf laatst al aan dat ik de afgelopen tijd echt héél erg dol ben geworden op dit merk. Ik kreeg daarom deze schattige schoudertas/clutch. De roségouden strap kun je namelijk losmaken om hem vervolgens als clutch te gebruiken. Is hij niet prachtig?

Op naar Victoria's Secret! Mijn favoriete merk als het gaat om lingerie & sleepwear. Ik kreeg als eerste deze onwijs schattige pantoffels mét fluffy bal. Deze pantoffels passen perfect bij mij en puppy Beau vind ze ook érg aantrekkelijk.

Naast pantoffels kreeg ik ook deze prachtige pyjama van Victoria's Secret cadeau. Ik had al een soortgelijke in zwart -met korte mouwen- en heb nu dit prachtige exemplaar voor de winter. Naast de mooie vormgeving zijn deze pyjamas ook onwijs zacht; ik kan je zeker aanraden er eens eentje te proberen.
Nog een cadeau waar ik héél erg blij mee ben -dat ben ik overigens met alles- is deze sieradendoos. Zoiets had ik al een langere tijd op mijn wishlist; ik had voorheen alle sieraden in de originele doosjes liggen van de merken. Dat staat echter een stukje rommeliger én is wat minder gemakkelijk, zo kun je tenslotte niet alles zien wat je hebt liggen. Deze doos zorgt ervoor dat ik alles bij elkaar heb en gemakkelijk kan zien wat ik precies heb.
Last but not least; chocolate. Ik ben echt dol op Ferrero Rocher -lees; ik eet het liefst de hele doos in één keer leeg- en daarom kwam deze perfect uit. Daarnaast kreeg ik ook nog een set nieuwe automatten voor in mijn Mini Cooper, al vergat ik die op de foto te zetten.

Ik ben ontzettend verwend en ben onwijs dankbaar voor alle cadeautjes die ik heb mogen krijgen. Ik ben heel nieuwsgierig hoe jullie Kerst vieren en welke cadeautjes jullie hebben gekregen!

'' Wat was jouw favoriete Kerstcadeau?

17 opmerkingen

 1. Prachtige cadeautjes heb je gekregen! Ik vind de pantoffels echt te leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke cadeaus heb je gehad =)
  Vooral de oorbellen vind ik erg mooi!
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een toffe pantoffels! Ik vind de ‘What I got for Christmas’ posts ook altijd super tof om te lezen 😊

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja hé! Ik vind het ook altijd leuk om te ''spieken'' wat iemand gekregen heeft.

   Verwijderen
 4. Ohh zoveel high end merken, ik wil ook haha. Prachtige cadeautjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jij bent goed verwend! Wat een prachtige items van mooie merken heb je gekregen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Best wel hé! Ik ben ook onwijs blij en dankbaar voor alle mooie cadeautjes.

   Verwijderen
 6. Die Tiffany set staat hoog bovenaan mijn verlanglijstje. Prachtig is hij!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw, wat een prachtige cadeaus heb je gekregen zeg. Ik heb onder andere de nieuwe geur van Michael Kors gekregen. Erg lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat ben je goed verwend! Erg leuk om je cadeautjes te zien. Wij doen zelf niet aan kerstcadeaus, maar krijgen wel altijd een leuk nieuwjaarsgiftje. Heb weer moneys om te spenden!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw je bent lekker verwend zeg tijdens de kerst, wat leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oehhh die clutch! Onwijs mooi! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mooie cadeautjes heb je gekregen! Vooral de oorbellen vind ik erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen