Charlotte Tilbury - Bitch Perfect Lipstick


Ondanks dat ik nog niet héél veel producten van Charlotte Tilbury heb ben ik wel dol op ieder item. Ik had tot kort voorheen twee lipsticks en een oogschaduw palette, maar voegde daar kort geleden zowel een lipgloss als nog een lipstick aan toe. Die lipstick laat ik vandaag aan je zien, en wauw; wat ben ik er enthousiast over!

Een kleur lipstick die al lang op mijn wishlist stond is de kleur Bitch Perfect. Een prachtige nude tint die bijzonder goed aansluit bij de rest van mijn collectie. Sinds enige tijd draag ik namelijk alleen nog maar van dit soort nude tinten.

Omdat de lipsticks van Charlotte mij zo goed bevallen vond ik het dan ook een must om hem aan mijn assortiment toe te voegen. Lucky me dat ik een fashioncheque voor mijn verjaardag cadeau kreeg waarvan ik hem kon aanschaffen. Dat maakt het toch extra leuk!

Ik denk dat ik niet meer hoef te beginnen met de vormgeving van de lipstick; Charlotte Tilbury doet dit met vrijwel ieder product fantastisch. De lipsticks komen dankzij hun fotogenieke genen regelmatig voorbij op mijn Instagram; ze zijn simpelweg prachtig.


Naast de vormgeving is ook het kleurtje heel belangrijk, natuurlijk. Ik vind het tenslotte fijn als ik er meer aan heb dan alleen een aantal mooie Instagram foto's. Ik koos daarom voor Bitch Perfect; een kleur die ik er iedere dag bij kan pakken.

Bitch perfect is een beetje een combinatie tussen MAC's Honey Love en Charlotte Tilbury Stoned Rose. Hij zit eigenlijk precies tussen deze twee kleuren in. Handig, want Honey love vind ik soms net wat te koel en Stoned Rose net wat te warm.

Een prachtige kleur met ook nog eens een fantastische finish. Ik heb dit keer niet voor een matte lipstick gekozen maar voor een lipstick met een glansje. Dat vind ik de afgelopen tijd toch net iets mooier.


Op bovenstaande foto draag ik Charlotte Tilbury's Bitch Perfect.

Doordat het geen matte kleur is brengt hij zichzelf dan ook heel vloeiend aan. De lipstick zit binnen een paar secondes op zijn plek en blijft daar eigenlijk gedurende dag mooi zitten. Natuurlijk vervaagd de kleur iets sneller dan bij een matte lipstick; over het algemeen vind ik dat hij zich heel lang staande houd.

Een prachtige aanwinst voor mijn collectie; dat is het absoluut. Ik ben weer heel erg blij met dit kleurtje en ik kan niet wachten het volgende product van Charlotte Tilbury aan mijn collectie toe te voegen!

Charlotte Tilbury Lipstick - €32
'' Wat is jouw favoriete Charlotte Tilbury product?

7 opmerkingen

 1. Teresa Palm22-02-2018 08:27

  Ik vind hem je prachtig staan! Jammer dat ze zo duur zijn altijd.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige lipstick, hij staat je goed =)
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh wauw even heel off topic maar dat truitje wat je draagt is zo leuk haha. Het kleurtje vind ik ook heel mooi! ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het staat je prachtig en zo een subtiele kleur ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Inderdaad een prachtige kleur voor iedere dag! Past ook heel erg goed bij je haarkleur, vind ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb de zacht roze variant en ik vind die lipstick ook awesome! Deze staat je ook erg goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Deze lipstick ziet er echt prachtig uit! Ik heb nog geen lipsticks van Charlotte Tilbury in mijn stash zitten... Ik zal daar toch eens verandering in moeten brengen. :)

  BeantwoordenVerwijderen