Labello Labellino's

Tot kort geleden waren de EOS lipbalsems razend populair. Met name in Amerika had je ze in tientallen verschillende kleurtjes en smaakjes en nog steeds brengt het merk regelmatig nieuwe lipbalms op de markt. Ik ben daar in tegen niet zo'n fan van de producten; ik vind ze net wat aan de droge kant en laat ze eigenlijk altijd lings liggen in mijn stash. Toen Labello echter met een zelfde soort concept uitkwam werd ik een stuk enthousiaster; ik ben dol op Labello's en het idee van de EOS lipbalm vond ik ook erg leuk. Ik was erg benieuwd of deze Labellinos mijn verwachtingen wel waard zouden maken en testte ze uitgebreid voor je uit!

De Labellino's komen in twee smaken; Fresh Mint en Raspberry & Red Apple. Twee hele verschillende geuren en met alleen het lezen van die beschrijving weet ik al welke mijn favoriet gaat worden.

Mijn favoriet is namelijk de Raspberry & Red Apple variant. Deze ruikt precies naar de raspberry lipbutter die Labello een paar jaar geleden uitbracht. Hier was ik toen dol op, al was hier het enige nadeel aan dat het in een tinnetje zat. Dat is toch net iets minder hygiënisch dan een Labello -of Labellino-.

Des te blijer ben ik dat juist deze geur nu is uitgebracht in een Labellino! Hij ruikt simpelweg naar framboos met een vleugje vanille om hem net iets frisser te maken; ik vind 'm fantastisch. Zowel voor de zomer als winter is dit een perfecte geur.

De tweede smaak/geur is Fresh Mint. Hier moet je van houden en persoonlijk vind ik het nooit verkeerd. Niet voor iedere dag maar zeker wel op de dagen waarop ik al een lichte verkoudheid heb. Dan geeft zo'n mintsmaak een heel fris gevoel.
Beide hele fijne geurtjes, maar is de balm zelf ook zo fijn? Ik vind absoluut van wel. Het is de kwaliteit die ik van Labello gewend ben en waar ik zo blij van word. De balms zorgen voor een gehydrateerd gevoel en laten mijn lippen minder droog aanvoelen.

Daarnaast hebben de Labellino's het voordeel dat ze er ook nog eens onwijs schattig uitzien. Net weer wat leuker om mee te nemen dan een reguliere Labello!

Ik ben heel enthousiast over zowel de vormgeving als de werking van de Labellino's. Ik kan je dan ook zeker aanraden om er eens ééntje -of natuurlijk allebei- te proberen!

Labello Labellino - €5.99 per stuk.
'' Welke geur lijkt jou het lekkerste?

11 opmerkingen

 1. Ik gebruik geen Labello, maar vind deze er wel ontzettend lief uitzien! De muntige lijkt me wel wat. Ik heb er ook eentje met pepermunt, van Burt's Bees. Die tinteling vind ik wel fijn. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Lief hé! Als je dol bent op die tinteling kan ik je deze zeker aanraden.

   Verwijderen
 2. Wat zien ze er leuk uit, super schattige kleurtjes! Mijn lippen zijn de laaste paar dagen erg droog, deze lijken mij erg fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat vervelend! Ik ben benieuwd wat je er van vindt. (:

   Verwijderen
 3. Teresa Palm19-02-2018 09:51

  Ik vind ze er super schattig uit zien! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk dat Labello nu ook met zo'n concept is uitgekomen.
  Liefs,
  Yara

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat zien ze er ontzettend schattig uit haha. Ik ben vooral heel benieuwd naar de roze!

  Liefs ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat ziet dit er ontzettend leuk uit!! Need to have it!

  BeantwoordenVerwijderen