Longlife Pink Small Square Box - Maison Flowers

Ik ben dol op bloemen, met één bloem in het speciaal; de roos. Van kleine roosjes tot grote rozen en pioenrozen; ik ben dol op alle soorten en maten. Sinds kort kom ik steeds vaker het concept van een flowerbox tegen; bloemen in een doos als vaas. Dit zag er al erg leuk uit en toen ik ontdekte dat deze bloemen ook nog eens onwijs lang mooi blijven werd ik nog enthousiaster. Ik ontving van Maison Flowers de Longlife Pink Small Square Box en deel mijn ervaring met de flower box vandaag met jullie.
Wat betreft de bloemen begin ik gelijk bij de ''vaas''. Deze bloemen kun je namelijk krijgen in een ronde of een vierkante doos in kleur naar keuze. Zelf koos ik hierbij voor wit, al vond ik de keuze erg lastig. Ik vind beide kleuren namelijk erg mooi, maar gezien mijn lichte Instagram feed en blog foto's besloot ik dat deze lichte kleur toch beter bij mij aansloot.

Ook qua rozen is er een hele ruime collectie waar je uit kunt kiezen. Denk aan rood, wit en roze, maar ook bijzondere kleuren zoals donkerblauw. Daar moet je uiteraard van houden en aangezien ik liever voor een rustige kleur ga koos ik uiteraard voor de kleur 'Pink'.

Tijdens het bestellen kun je kiezen uit verschillende boxen. Denk aan rond, vierkant en zelfs doorzichtig. Daarnaast is er de keuze uit normale rozen of longlife rozen. Deze longlife rozen schijnen een jaar lang mooi te blijven; dat klinkt veelbelovend.

Ik hoor het je denken; hoe kunnen bloemen een jaar lang mooi blijven? Dat vroeg ik mij ook af. Deze rozen worden als het ware ingedroogd en vervolgens voorzien van een bepaald middeltje om te zorgen dat de kleur onwijs lang mooi blijft. Je ziet er dan ook weinig anders aan; ze zien er eigenlijk vrijwel hetzelfde uit als normale rozen.

Naast dat de box simpelweg prachtig is om neer te zetten ter decoratie is hij ook nog eens heel erg leuk om voor foto's te gebruiken. Ik kocht eerst 1 á twee keer losse bloemen in de week; nu gebruik ik bijna altijd mijn flower boxen. Ondanks dat je voor de box in één keer een groter bedrag betaald stelt dit weinig voor als de box daadwerkelijk een jaar lang mooi blijft.

Ik ben heel erg benieuwd of de box daadwerkelijk een jaar mooi blijft; ik houd jullie natuurlijk op de hoogte. Op dit moment heb ik de box een klein maandje staan en ziet hij er nog uit zoals hij hier ook aankwam. Tot nu toe ben ik razend enthousiast en als hij het volhoud ga ik ook zeker opnieuw een longlife box aanschaffen wanneer deze het begeeft.

Maison Flowers Longlife Pink Small Square Box - €69.95
'' Heb jij ook een flowerbox?

11 opmerkingen

 1. Ik zag dit concept ook al steeds vaker voorbij komen. De rozen zien er prachtig uit! Rozen zijn ook mijn lievelingsbloemen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Teresa Palm06-02-2018 09:08

  Prachtige foto's! Ik vind de box er heel mooi uitzien.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind dit zo mooi staan! Hier in de stad zit ook een winkeltje dat hele bloemstukken vriesdroogt.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, wat een prachtige box! Super mooie kleur rozen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik zie ze ook steeds vaker voorbij komen inderdaad! Vind het een geweldig concept en ze zijn héél fotogeniek <3 Prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een prachtige rozen zeg =)
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Super leuk dit! Ik zie het steeds meer en meer voorbij komen op Instagram en ik vind het echt prachtig. Wel jammer dat ze zo prijzig zijn, maar dat snap ik wel.

  BeantwoordenVerwijderen