My current wishlist

Wishlists staan bij mij hoog bovenaan het 'favoriete artikelen om te lezen' lijstje. Ik vind het heerlijk om inspiratie op te doen door het kijken naar wishlists van anderen. Zo ontdek ik regelmatig leuke items die ik vervolgens ook aanschaf. Op dit moment heb ik zelf ook weer een mooie wishlist en leek het mij erg leuk om die vandaag met jullie te delen!

Too Faced Diamond Highlighter; deze highlighter van Too Faced vind ik niet eens zozeer mooi om de kleur -al is de kleur ook absoluut een eyecatcher- ik ben met name heel enthousiast door de verpakking. De verpakking is echt gorgeous!

Burberry Skinny Check Silk Scarf; naar dit sjaaltje was ik eigenlijk op zoek tijdens mijn tripje naar Amsterdam. Helaas kon ik hem nergens vinden en heb ik hem nog steeds niet kunnen bemachtigen; ik blijf doorzoeken.

Tiffany & Co Heart Pendant Necklace; ook dit kettinkje was ik van plan om te kopen in Amsterdam, al hadden wij net de pech dat de Tiffany winkel -zo ongeveer als enigste in de PC- gesloten was. Jammer, want bij de Beijenkorf counter hadden ze deze niet. Bestellen vind ik bij zo'n item dan toch iets minder leuk; nog even geduld hebben dus.

Ted Baker Brook Horloge; ondanks dat ik weinig horloges draag vind ik ze er toch altijd prachtig uit zien. Zo ook deze van Ted Baker. Ik heb hem al een tijdje op het oog en zou hem graag aan mijn collectie toevoegen!

Ted Baker Bow Detail Jumper; nog een item van Ted; hoe kan het ook anders? Deze trui heb ik ook al een tijdje op het oog. De enige reden waarom ik hem nog niet besteld heb? Ik krijg altijd onwijs snel koude armen. Doordat deze aan de zijkant kleine strikjes heeft -wat er verder onwijs schattig uit ziet- ben ik daar ook een beetje bang voor met deze trui. Ik twijfel nog een klein beetje, al denk ik dat hij binnenkort wel besteld word.

Charlotte Tilbury Nude Kate Lipstick; last but not least, nog een Charlotte Tilbury lipstick. Ik ben weer helemaal enthousiast na de aanschaf van mijn vorige -Bitch Perfect- en kan niet wachten mijn collectie uit te breiden. Nude Kate is weer een prachtig nude kleurtje.

En dat was hem al weer; de items die op dit moment het hoogst bovenaan mijn wishlist staan. Ik ben heel benieuwd welke items dat bij jullie zijn!

'' Wat staat er bovenaan jouw wishlist?

5 opmerkingen

 1. Oh wauww mooie wishlist! Die hanger van Tiffany en Co is gaaf.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die Diamond Highlighter van Too Faced is niet normaal, hé?! Ik wil hem voor de vormgeving alleen al!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Teresa Palm23-02-2018 09:01

  Wauw zoveel dure items haha. Ik vind eigenlijk alles super mooi! Zelf wil ik graag een nieuwe eyeliner, die van Kat von d.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die lipstick heb ik en ik ben echt verslaafd aan de kleur en de structuur.. en natuurlijk het kleine kus lipje op de lipstick zelf!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De items van Ted Baker zijn vaak zo onweerstaanbaar! :D

  BeantwoordenVerwijderen