Nivea Body Lotion Mousse

Al jarenlang ben ik dol op Nivea, iets wat ik ook regelmatig deel op mijn blog. Ook het nieuwste product van Nivea trok pas geleden mijn aandacht; de nieuwe Body Lotion Mousse. Ik probeerde al eerder de Silk Shower Mousse -waar ik heel enthousiast over was- en testte de afgelopen dagen deze body lotions. Nieuwsgierig hoe ze mij zijn bevallen? Lees dan snel verder!

Ik begin zoals -bijna- altijd met de vormgeving. Nivea maakt gebruik van vrijwel dezelfde vormgeving als bij hun Silk Shower Mousses, enkel de print is iets anders. Een prima verpakking. Niet heel bijzonder; gewoon prima. Het sluit goed aan bij de branding van het merk.

Tijd voor het product zelf. Deze mousse komt in twee verschillende soorten, waarvan mijn favoriet de Verzorgende Body Lotion Mousse is. Dit is de donkerblauwe. Deze is geschikt voor de droge tot zeer droge huid en dat past precies in mijn straatje.

Wat betreft de werking van de producten zijn ze beide vrijwel hetzelfde. Het enige verschil is dat ik de verzorgende mousse net iets prettiger vind voor mijn droge en snel ge├»rriteerde huid. Deze prikkelt vrijwel niet en dat heb ik iets meer bij de verzachtende body mousse. 

Daarvan afgezien vind ik ze beide even fijn voor mijn huid. Het geen wat ik zo fijn vind is de structuur van de mousse en hoe makkelijk deze over mijn huid heen glijd. De mousse is wat dikker maar verdeeld ondanks dat heel eenvoudig. Je brengt hem aan, verspreid de mousse en vervolgens ben je klaar. Binnen no time is de mousse in je huid getrokken en voelen ze ontzettend zacht aan.

Wat betreft de geur; Nivea. Ik denk dat bijna iedereen wel weet wat ik daar mee bedoel. De mousses zijn voorzien van de ''standaard'' Nivea geur; lekker fris en verzorgd. Ik houd hier wel van!

Ik ben zeker enthousiast over de nieuwe body mousses van Nivea en ik kan je absoluut aanraden ze eens te proberen. Welke van de twee? Dat is een beetje afhankelijk van je huidtype. Als je huid gewoon tot droog is zou ik de lichtblauwe (zijdezachte mousse) aanraden, is hij wat droger zou ik voor de donkerblauwe (verzorgende mousse) kiezen.

Nivea Body Lotion Mousse - €5.99 per stuk.
'' Ben jij ook zo dol op mousse producten?

4 opmerkingen

 1. Teresa Palm08-02-2018 08:23

  Ik ben ook dol op Nivea dus dit lijkt mij heel fijn!

  Liefs Teresa

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Klinken als fijne producten =)
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Klinkt goed. Al gebruik ik niks meer van Nivea

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Voor mij klinkt die voor de extreem droge huid ook perfect. Helaas heb ik vooral nu in de winter hele droge benen en armen.

  BeantwoordenVerwijderen