Perfect Roses Flowerbox

Ik denk dat ik inmiddels niemand meer hoef te attenderen op het bestaan van de Flowerboxen. Deze prachtige boxen duiken op alle plekken op en ook ik ben fan. Ik schreef een tijdje geleden al over een square-formaat box; vandaag heb ik een andere, fantastische box. Dit is namelijk de Small Baby Pink Flowerbox van Perfect Roses. Nieuwsgierig naar mijn ervaring met deze box? Lees dan zeker verder!

Deze Flowerbox van Perfect Roses heb je ongetwijfeld al eerder voorbij zien komen op mijn Instagram. Omdat hij zo fotogeniek is gebruik ik hem graag ter decoratie in mijn foto's. Naast dat hij zich hier erg goed voor leent is hij natuurlijk ook prachtig om in huis te hebben staan.

Ik heb de flowerbox op mijn salontafel staan en daar komt hij volledig tot zijn recht. De box past door zijn witte kleur heel goed bij de kleur rozen die ik heb gekozen -Baby Pink- en door de afwerking met het zwarte randje geeft de box gelijk een hele classy uitstraling.

Het mooie aan een ronde box? Hij is bijzonder sierlijk. Heel eenvoudig te verwerken in een Instagram foto, maar ook heel eenvoudig te plaatsen in het interieur.

Het allerbeste aan de rozen is echter niet de fantastische vormgeving of de mooie kleur; dat is toch echt de houdbaarheid. De rozen schijnen een jaar lang mooi te blijven en tot nu toe zijn ze hard op weg. Ik heb de box inmiddels al ruim een maand in huis en de rozen zien er nog exact zo uit als toen ik ze ontving.

Mocht je trouwens niet zo'n fan zijn van lichte kleurtjes als ik zijn er nog veel meer opties wat betreft de kleuren. Je shopt ze in diverse kleuren roze, rood, oranje en zelfs in de kleuren van de regenboog. Ook handig; de box is beschikbaar in zowel wit als zwart. Ik denk dat iedereen zijn perfecte box op deze manier kan samen stellen.

Mocht je zo'n box toch te duur vinden om voor jezelf te kopen; het is een fantastisch cadeau om op je verlanglijstje te zetten. Denk bijvoorbeeld aan je verjaardag of de anniversary van jou en je geliefde. Redenen genoeg waarom je zo'n box absoluut in je interieur zou moeten laten terugkomen!

Perfect Roses Small Baby Pink Flowerbox - €89.50
'' Wat vind jij van deze flower box?

5 opmerkingen

 1. Wauww, dit ziet er echt prachtig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind dit zo'n prachtige box! Misschien dat ik hem ooit wel cadeau doe aan mijzelf haha

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind dit zo mooi! Het is inderdaad danig wat geld voor bloemen, maar als je er een jaar plezier van hebt, is het het wel waard.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtige box zeg =)
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen