Photo Diary Week 5

Hello February! De tweede maand van 2018 is alweer aangebroken en dat betekend dat er een heleboel leuke dagen aan zitten te komen; heel veel verjaardagen, Valentijnsdag én de anniversary van mij en mijn vriend. Ook afgelopen week was voor mij een hele fijne week; nieuwsgierig hoe die er ongeveer uit zag? Lees dan snel verder!


Ik kwam er pas bij het schrijven van mijn Photo Diary van vorige week achter dat er helemaal geen foto's van Beau waren; hoe is het mogelijk? Deze week zal ik jullie niet teleurstellen! Beau gaat iedere dag gezellig mee naar mijn werk -dat is het voordeel van een eigen winkel- en slaapt hier onwijs graag in zijn reismandje.

Wij voegden ook een nieuw merk toe aan ons assortiment en het uiteindelijke plaatje maakt mij heel vrolijk; zo veel lieflijke kleurtjes en met name zó veel roze! Ik vind het er heel erg gezellig uitzien.
Ik kocht de afgelopen tijd al veel items van Ted Baker; waaronder dit jurkje. Deze scoorde ik voor slechts €35 via Marktplaats en het jurkje is vrijwel nieuw. Ondanks dat ik hem pas in de zomer kan dragen ben ik hier heel blij mee.

Aangezien ik Beau vorige week niet heb laten zien in mijn diary maak ik het goed met meerdere puppy foto's. Don't worry, ik neem hem niet los mee in de auto, maar hij zat mij zo schattig aan te kijken dat ik eerst even een foto moest maken.
Ik ontving onder andere dit heerlijke pakketje van Nivea waar ik heel enthousiast over ben. Ik ben dol op Nivea en deze body mousses klinken heel erg fijn!

In het weekend ging ik met mijn vriend naar Ikea, Intratuin én nog eventjes de stad in om te lunchen. Wat betreft lunches ga ik niet altijd voor de meest gezonde keuze op het menu en dit keer koos ik voor deze heerlijke kroketjes. Genieten!
Ook viel er dit weekend een klein laagje sneeuw en wanneer ik dit artikel type is het wederom aan het sneeuwen. Ondanks dat ik er geen grote fan van ben -na de Kerstdagen hoeft het van mij niet meer zo- vond Beau het wel onwijs leuk. Voor hem was het de eerste keer om lekker in de sneeuw te lopen.

Ik ben heel benieuwd wat jullie afgelopen week hebben gedaan en wat jullie van de sneeuw vinden!
'' Wat was jouw hoogtepunt van afgelopen week?

8 opmerkingen

 1. Wat een schatje is Beau! Mooi overzicht. Het jurkje is echt heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Teresa Palm05-02-2018 10:49

  Ik ben ook dol op kroketten als ik ergens ga lunchen haha. Zo lekker! En wat een mooi jurkje, staatje prachtig :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke foto's weer =)
  Dat hondje is zo schattig !
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen