Photo Diary Week 6

Afgelopen week was een drukke week wat betreft werk en een rustigere week wat betreft de foto's voor deze diary. Het is er helemaal bij ingeschoten, al kan ik jullie toch een kijkje geven hoe mijn week er ongeveer uitzag. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder.

Ik begon de week met het maken van wat foto's voor mijn blog, met onder andere de prachtige flowerbox van Maison Flowers. Ik ben er nog steeds dol op!

Outfitje voor werk; ook nog steeds dol op deze Supertrash blazer die ik alweer een paar jaar geleden van mijn vriend kreeg.
Love my job; elke keer nieuwe Yankee Candle producten! Deze week kregen wij deze votive set binnen voor Valentijnsdag/Moederdag; ik vind hem onwijs leuk met deze lieve pastel kleurtjes.

Inmiddels zit ik al bij mijn foto's van het weekend; zo weinig heb ik doordeweeks gefotografeerd. Met mijn vriend deelde ik een pizza én wat aardappelschijfjes -die vind ik altijd zó lekker van de Pizzeria- en dat smaakte goed.
Mijn nieuwe Ted Baker jurkje kwam ook binnen; ik ben er helemaal verliefd op. Ik kan niet wachten tot ik deze in de zomer kan gaan dragen.

En natuurlijk moet er ook geknuffeld worden met Bobo! Het blijft zo'n schatje en het lijkt ook alsof hij nog steeds niet echt aan het groeien is. Ik ben benieuwd hoe groot -of klein- hij uiteindelijk word.
Mijn opa was jarig dit weekend en daar aten we met zijn allen gezellig -uiteraard vergeten foto's te nemen-, en de rest van het weekend spendeerden mijn vriend met het kijken van Harry Potter films. Believe it or not; ik had er nog nooit één gezien, nog niet eens een trailer! We keken er vijf en de resterende drie zullen uiteraard nog volgen.

Om af te sluiten een heel leuk pakketje; de nieuwe Andrélon lijn in samenwerking met Mascha! Ik ben heel benieuwd naar de shampoos & conditioners; de review volgt uiteraard.

Héél kort samengevat; mijn week! Ik ben benieuwd hoe die van jullie er ongeveer uit zag.

'' Wat was jouw hoogtepunt van afgelopen week?

4 opmerkingen

 1. Het Ted Baker jurkje is echt heel mooi! Staat je goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke foto's weer =)
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geen diary zonder Ted Baker! Haha , dat vind ik zo leuk! Die pizza ziet er ook heel lekker uit zeg.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Love the dress! Staat je prachtig. En Beau is zo lief!

  BeantwoordenVerwijderen