Photo Diary Week 7

Wat een fijn weekje heb ik achter de rug! Naast het werken vierde ik mijn verjaardag, kreeg ik een boel onwijs leuke cadeautjes én ging ik een dagje shoppen in Amsterdam. Nieuwsgierig hoe dat er ongeveer uit zag? Lees dan snel verder!

Ik begon de week met een filmpje; the 5th wave. Ik kijk iedere week een heleboel films en dit was er eentje van. Mocht je nieuwsgierig zijn wat ik er van vond; ik schreef er afgelopen week een korte recensie over.

Omdat ik dol ben op loempia's besloot ik deze eindelijk weer eens zelf te maken. Een heleboel werk; het resultaat mag er echter wezen. Ik maakte ze dit keer met kip, prei, wortelen, taugé, rijstmie en de nodige kruiden. Heel erg lekker!
Ook kwam er weer een leuk pakketje binnen van Labello; de nieuwe Labellino's. Ook hier schreef ik -gisteren- al een review over. Hele fijne producten vind ik het!

Natuurlijk kan Beau niet ontbreken in mijn diary! Hij was op deze foto heel erg ondeugend, maar wat een popje. Hij krijgt steeds meer vacht!
Op zaterdag was ik jarig en werd ik twintig. Van mijn ouders kreeg ik een bos prachtige rozen -mijn favoriete bloemen-.

Naast de rozen kreeg ik nog een heleboel andere, prachtige cadeautjes. Op deze foto zie je alvast een sneak peak; morgen komt het artikel online waar ik alles uitgebreid laat zien.
Voor mijn verjaardag ging ik ook nog een dagje naar Amsterdam, samen met mijn vriend. Ik ben dol op Amsterdam, echter wonen wij niet echt om de hoek en gaan wij er daarom niet heel vaak heen. Dubbel genieten als we er dan wel een dagje heen gaan!

Een kopje thee tussendoor vind ik altijd heerlijk! Ik verliet de PC helaas zonder aankopen; Tiffany's was gesloten en de Burberry sjaal die ik wilde was niet op voorraad, al gingen we hier wel even gezellig zitten in een restaurantje.
Mijn favoriete winkel; Ted Baker! Helaas was nog niet alles van de nieuwe collectie binnen, al paste ik wel een aantal toffe items. Ik twijfelde heel erg tussen deze drie en besloot uiteindelijk voor het middelste truitje te gaan. Dit is eigenlijk een hele simpele longsleeve met een prachtig kraagje. Hier ben ik heel blij mee!

Ik heb een hele fijne week gehad en ben onwijs blij met al mijn gekregen cadeautjes en nieuwe aankopen!

'' Wat was jouw hoogtepunt van afgelopen week?

6 opmerkingen

 1. Amsterdam is zo'n fijne stad! Eind vorig jaar was ik er voor een event, dat was m'n tweede keer Amsterdam ooit! Vanuit Antwerpen is het namelijk een aardig eindje...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke foto's. Ik vind je stijl zo leuk met al dat roze. Jammer genoeg durf ik dat niet zo goed haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie foto's, de rozen zijn prachtig! Ben benieuwd naar je cadeautjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk om te lezen & nog gefeliciteerd met je verjaardag!
  Liefs,
  Yara

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nog van harte gefeliciteerd! Ik vind je nieuwe truitje van Ted Baker superleuk. Ik ben ook heel benieuwd naar die loempia's, receptje? :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke foto's weer =)
  Heerlijk een dagje Amsterdam!
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen