What I got for my birthday - 2018

Afgelopen zaterdag was ik jarig en werd ik twintig. Voor mijn verjaardag kreeg ik een heleboel mooie cadeautjes die allemaal bijzonder goed bij elkaar matchen. Ik ben heel enthousiast over alle gekregen cadeautjes en deel ze vandaag daarom graag met je! Nieuwsgierig wat ik heb gekregen? Lees dan snel verder!
Ik begin met deze fantastische tas van Ted Baker, welke ik samen met de bijpassende portemonnee kreeg. Deze crossbody is gestikt en daardoor geeft hij een heel gaaf effect. Ik vind de kleur en ''print'' echt fantastisch en heb hem inmiddels al een paar keer met veel plezier gedragen!

Vrijwel alles in dit artikel is roze en matcht perfect bij elkaar; iedereen kent mij héél goed -haha-. Ik kreeg ook een nagellakje van Christian Louboutin, dit is inmiddels mijn vierde. Dit is de kleur Tres Decollete; een prachtig kleurtje!

Next; jewelry! Ik ben dol op sierraden en kreeg onder andere de prachtige ketting én Delta oorbellen van Swarovski. Deze zijn beide met rosé-goud en daar ben ik de afgelopen tijd steeds meer verliefd op geworden. Ik ben er nu al blij mee en heb ze sinds zaterdag al flink wat keren gedragen.

Van Charlotte Tilbury kreeg ik een lipgloss cadeau én kocht ik van één van de cadeaubonnen die ik kreeg een lipstick. Beide hele mooie kleurtjes die natuurlijk ook snel langs zullen komen op mijn blog.

Verder naar Ladurée; hier kreeg ik ook een heerlijk pakketje van. Als je mijn blog -of Instagram- al iets langer kent weet je inmiddels ongetwijfeld dat ik hier dol op ben. Ik kreeg allereerst een doosje bonbons; die inmiddels niet meer zo mooi vol is als op de foto.

Ik heb het boek "Parijs'' van Megan Hess al, maar wilde ook nog graag het boek ''Coco Chanel''. Ook deze kreeg ik en hier ben ik al ontzettend blij mee. Die gaat nog vaak voorbij komen op mijn Instagram!

Last but not least op deze foto; een fantastische sleutelhanger van Ted Baker. Deze is heel bijzonder door de roségouden glittertjes en past daardoor ook perfect bij het tasje. Ik gebruik hem nu vooral als extra accessoire om hier aan te hangen!
Een heleboel Ted Baker items in dit artikel, maar dat is dan ook precies mijn favoriete merk op dit moment. Ik kreeg een prachtige, lichtroze met roségouden sjaal -welke perfect is voor het koude weer op dit moment- én een paar oorbellen. Dit zijn hele simpele oorknopjes met een roségouden randje. Perfect voor iedere dag; hier ben ik onwijs blij mee.
En tot slot nóg twee prachtige items. Ik kreeg dit neksjaaltje van Ted Baker -mijn derde inmiddels, wat ben ik dol op deze fantastische sjaaltjes!- én een heerlijke doos Macarons van Ladurée. Deze doos had ik overigens ook nog niet; het is de Marie-Antoinette doos. Heel erg blij mee!

Wauw, wat ben ik ontzettend verwend! Ik ben iedereen onwijs dankbaar voor alle prachtige cadeaus en ga hier absoluut nog heel veel plezier aan hebben!

'' Welk item is jouw favoriet?

10 opmerkingen

 1. Gefeliciteerd 🎉🎉
  Prachtige kado's en het is je gegunt 😉

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, wat een mooie cadeautjes heb je gekregen. Het Ted Baker tasje is mijn favoriet! Heerlijk om zo verwend te worden op je verjaardag

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtige cadeautjes heb je gekregen, past inderdaad ook zo goed allemaal bij elkaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die nagellak van Christian Louboutin, hoe ongelooflijk classy is die verpakking?!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw! Wat een prachtige cadeaus heb je gekregen! Ze matchen allemaal mooi met elkaar maar elk afzonderlijk is al een pareltje! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een prachtige cadeautjes heb je gekregen. Heerlijk van Laduree, ik begin het al te missen :). De tas vind ik ook heel mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke items heb je allemaal gekregen zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Nog gefeliciteerd! En wat een mooie cadeaus heb je gekregen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Teresa Palm21-02-2018 16:06

  Wauwww zo mooi allemaal! Mijn favoriet zijn de macarons haha lijkt me zo lekker.

  Liefs ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een prachtige cadeaus heb je gehad zeg =)
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen