Andrélon Pink by Mascha

Ik denk dat ik niemand meer kennis hoef te laten maken met Andrélon óf Mascha (aka Beautygloss). Deze twee hebben hun krachten gebundeld tot een nieuwe lijn; Andrélon Pink by Mascha. Twee nieuwe productlijnen die beide bestaan uit een shampoo en conditioner. Ik ben al sinds ik jong ben dol op de Andrélon Pink lijn en was daarom des te enthousiaster om deze producten te proberen! Nieuwsgierig wat ik er van vind? Lees dan snel verder!

De eerste van de twee lijnen die Mascha uitbrengt in samenwerking met Andrélon is de Sweet Volume lijn. Ik kom maar gelijk met de deur in huis door mee te delen dat dit mijn absolute favoriet is. De reden? De heerlijke geur.

Wat betreft shampoos en conditioners ben ik namelijk niet zo'n fan van hele zoete geuren. Deze geur is daar in tegen nét zoet genoeg, maar op een hele prettige manier. Ik ruik duidelijk amandel en zelfs een klein beetje kokos terug in deze lijn. Een hele frisse, aangename geur.

Maar ook de werking vind ik prettig. Ik ben niet de meest makkelijke persoon als het gaat om dit soort producten; over Andrélon ben ik echter -bijna- altijd te spreken. Mijn haar voelt na de combinatie van shampoo en conditioner zacht aan, en het belangrijkste; mijn haar blijft na het douchen heerlijk ruiken. Dat vind ik nog wel het allerprettigst; mijn haar ruikt onwijs fris en zacht.

Of deze shampoo en conditioner mijn haar ook daadwerkelijk meer volume geven? Dat vind ik met mijn haar lastig beoordelen. Ik heb van mijzelf onwijs veel volume -wat logisch is met mijn krullen- en merk daardoor nooit verschil met volumeshampoos. Ik denk dat dit per haarsoort verschillend is!
Ondanks dat ik mijn favoriet al heb genoemd is de Tropical Repair-lijn niets minder! Ook deze lijn zorgt voor een prima verzorging van mijn haar. Ik merk niet heel veel verschil tussen de twee lijnen, alleen maakt deze mijn haar net iets glanzender en ziet het er iets minder droog uit.

De geur van deze shampoo is alleen een heel stuk zoeter dan de andere lijn. Het is echt een hele frisse, exotische geur. In de zomer denk ik dat ik deze geur een stukje meer kan appreciëren, voor nu vind ik hem nog net wat aan de zoete kant.

Over-all ben ik in ieder geval heel erg enthousiast. Ik wissel nu de lijnen een beetje met elkaar af voor het ultieme resultaat; af en toe de fijne geur van de sweet volume lijn én af en toe het mooie glansje van de tropical repair lijn.

 Andrélon Pink by Mascha - €3.99 per stuk.
'' Heb jij deze lijn al geprobeerd?

7 opmerkingen

 1. Wat leuk! Ik ben er zelf ook heel benieuwd naar, dus ik ben aan het wachten tot ze in België verkrijgbaar zijn.
  Liefs,
  Yara

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik wilde deze van de week ook gaan halen, maar ik kon ze nog niet vinden helaas!

  x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie verpakking =)
  Ik gebruik zelf alleen kappersproducten voor mijn haar.
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Geeft veel volume en ruikt lekker zoet ook die kokosgeurlijn van de conditioner is fantastisch.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die kokos conditioner vind ik lekker ruiken en krijg er al mijn knopen en klitten er mee uit.

  BeantwoordenVerwijderen