Andrélon Skin Ochtend Boost Douchegel

De nieuwe Andrélon Skin Ochtend Boost Douchegels brengen met hun kleurrijke verpakkingen en zoete geurtjes het eerste beetje lente in je doucheritueel. Ik kan zeggen dat ik in ieder geval heel vrolijk werd van dit pakketje en dat ik meteen aan het testen ben gegaan. Nieuwsgierig naar mijn ervaring en favoriet? Lees dan snel verder!
Andrélon brengt de laatste tijd regelmatig nieuwe doucheproducten uit, met dit keer drie nieuwe Ochtend Boost douchegels. Deze producten zijn voorzien van een Encapsulated Fragrance Technology waardoor ze beweren tot wel 12 uur na het douchen te ruiken zijn. Als dat niet goed klinkt weet ik het ook niet meer. Of het ook daadwerkelijk zo is? Dat heb ik natuurlijk geprobeerd.

Ik begon met het proberen van de Pioenroos & Lychee douchegel; hoe kan het ook anders. Deze roze verpakking sprak mij -tezamen met de geur- onmiddelijk het meeste aan. Pioenroos & Lychee vind ik erg naar rode vruchten ruiken, gepaard met een klein vleugje rozen. Een hele fijne, maar wel mierzoette geur!

De ochtend boost douchegels werken net als de Ochtend Boost Doucheschuimen heel prettig. Mijn huid voelt na het wassen zacht aan én ruikt gelijk heerlijk. Of de geur daadwerkelijk twaalf uur blijft hangen? Bij mij helaas niet. Mijn huid houdt lastig geur vast en na een half uurtje ruik ik niets meer van de douchegel. Jammer, maar ik had met mijn huid niet anders verwacht!
Dat maakt de douchegels echter niet minder lekker. Als tweede probeerde ik de Blauwe Bes & Patchouli douchegel. Ook deze combinatie van geuren is heel lekker. Hij is wederom mierzoet -ik snap waarom dit ochtend boost douchegels worden genoemd, door de geurtjes krijg je absoluut een wakker gevoel- en mocht van mij persoonlijk net iets warmer. Patchouli is een hele fijne, warme geur en als hier iets meer van in verwerkt was had ik hem nog net even iets lekkerder gevonden.

De derde geur, Groene Thee & Kokos Water is mijn favoriet van de drie. Dit is een hele frisse geur en vind ik perfect voor gebruik wanneer ik inderdaad in de ochtend een douche neem. Een aanrader als je op zoek bent naar dat wakkere gevoel in de ochtend.

Ondanks dat de geur bij mij niet daadwerkelijk 12 uur blijft hangen vind ik de douchegels heel prettig in gebruik. Het zijn frisse geurtjes, ze geven een schoon gevoel én ze zijn ook nog eens fijn geprijsd.

Andrélon Skin Ochtend Boost Douchegel - €4.99 per stuk.
'' Welke geur lijkt jou het lekkerste?

13 opmerkingen

 1. Deze geurtjes lijken mij lekker fris! Mijn favoriet is denk ik de roze. (:

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De groene thee en kokoswater klinkt heerlijk! Dat zijn eigenlijk mijn twee favoriete geuren in producten dus die twee gecombineerd lijkt me geweldig! Snel eens ruiken in de winkel.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dan denk ik zeker dat je hem lekker gaat vinden. :)

   Verwijderen
 3. Oh, wat een heerlijke producten he! Ik vind die met groene thee en kokoswater zelf het lekkerste ruiken.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Klinken als fijne producten, de groene versie lijkt mij het lekkerste ruiken!
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Teresa Palm26-03-2018 14:04

  Wat een leuke kleurtjes, hier word je zeker vrolijk van! Ik ben heel benieuwd naar de geuren. Ze klinken in ieder geval heerlijk.

  Liefs ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind ze ook heel fijn, maar bij mij blijft de geur ook niet 12uur hangen! Blauwe bes & patchouli is mijn favoriet!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een vrolijke boel haha. Die met blauwe bes lijkt mij het aller lekkerste.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. De pioenroos en lychee lijkt mij echt heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen