Bath & Body Works Marshmallow Pumpkin Latte Scrub

De laatste keer dat ik een nieuw product van Bath & Bodyworks probeerde is al weer enige tijd geleden. Ik ben de afgelopen jaren dol geworden op hun kaarsen, hand sanitizers en andere producten; bestellen doe ik alleen niet zo vaak. Omdat het merk in Nederland weinig verkocht word én dan ook aardig boven de Amerikaanse prijs zit bestel ik maar heel af en toe iets van dit merk. Een nieuw product wat ik dit keer bestelde is de Marshmallow Pumpkin Latte Body Scrub. Nieuwsgierig hoe deze mij is bevallen? Lees dan snel verder!

Bath & Body Works doet het bij mij altijd goed met hun food-geuren. Ondanks dat ik weet dat velen hier niet van houden ben ik er persoonlijk wel heel dol op. Mij maak je sneller blij met een warme, gezellige geur dan met een hele bloemige of zoete.

Deze scrub is alleen niet gelijk wat je er van verwacht. Als ik hem open doet hij mij eigenlijk gelijk denken aan caramel. Grappig, want dit staat niet in de titel. De pompoen en koffie ruik ik eigenlijk helemaal niet terug. De marshmallows ruik je wel degelijk terug in de geur. Dit maakt de caramel geur net even iets warmer en zachter.

Het is een prima geur, maar een favoriet van mij is het niet. In gedachten leek deze mij lekkerder dan in de realiteit. Niet erg, de scrub zelf maakt mij namelijk wél erg blij.

Het fijne aan deze scrub vind ik de grote korrel die tegelijkertijd toch heel erg zacht is. Dit zorgt er voor dat de droge plekjes op mijn huid een stuk minder droog zijn en ook sneller weer zacht worden.

Afgezien van het feit dat de geur mij een klein beetje teleurstelde ben ik eigenlijk heel erg enthousiast over deze scrub. Hij doet wat hij moet doen en dat is tenslotte het belangrijkste. Ik ga zeker kijken of ik deze nog in een andere geur kan vinden!

Bath & Body Works Marshmallow Pumpkin Latte Scrub - €16.00
'' Wat is jouw favoriete Bath & Body Works product?

6 opmerkingen

 1. Teresa Palm30-03-2018 13:43

  Deze klinkt perfect voor mij haha. De geur van caramel vind ik heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dan denk ik inderdaad dat je deze heerlijk vindt!

   Verwijderen
 2. I love Bath & Body Works. I bet this smells amazing. I have to go check this out. Thank you for sharing.

  Xx
  Nikki
  www.nikkilivinglife.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oeh, die vormgeving! Alleen ben ik meestal niet zo van de food-geurtjes. Mijn favoriete Bath & Body Works-product? Ik weet het niet, ik heb er nog niet zo veel ervaring mee, maar ik vind de hand sanitizers en de driepitskaarsen wel heel erg fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Lekker! Ik ben ook dol op de hand sanitzers & 3-wick kaarsen. :)

   Verwijderen