Benefit - The Porefessional Pearl Primer

Jaren geleden maakte ik voor het eerst kennis met mijn -wat ik toen nog niet verwachtte- favoriete primer. Het is een populaire primer en voor velen dan waarschijnlijk ook geen nieuwe ontdekking; de Porefessional Primer van Benefit. Deze blauwe tube heeft een boel goeds gedaan voor de langdurigheid van mijn make-up en sinds kort is er een tweede Porefessional primer op de markt gebracht; de Pearl Primer. Ik was natuurlijk onwijs nieuwsgierig of ik deze even fijn -of misschien nog wel fijner- zou vinden als de reguliere Porefessional en heb dat de afgelopen tijd getest. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder.

De eerste voorsprong krijgt deze primer al door de vormgeving. Ik vind de vormgeving van de reguliere Porefessional een stuk minder mooi door de blauwe kleur. Deze roze kleur is een stuk fotogenieker én spreekt mij simpelweg meer aan. Hij is net even wat schattiger -vind ik, althans-.

Naast dat kan ik ook gelijk zeggen dat ik weinig verschil merk. Ondanks dat deze primer een hele subtiele glans geeft zie ik daar niets meer van terug als mijn make-up er eenmaal op zit. Of ik dat heel erg vind? Nee, eigenlijk niet. Een glansje is best leuk, al creeër ik dat met een goede highlighter even eenvoudig.

Ondanks dat de primer verder geen glans geeft is hij wel ontzettend fijn. Hij zorgt ervoor dat mijn make-up egaler op mijn huid komt én het blijft ook een stuk langer op zijn plek dan zonder primer. Hij werkt even fijn als de reguliere Porefessional.

Welke primer ik vanaf nu koop? Het maakt mij eigenlijk niet veel uit. Ik vind ze beide even fijn, alleen de verpakking van deze vind ik een stukje leuker. Ik denk dat die roze vormgeving mij daarom ook net overhaalt om voor de Pearl Primer te kiezen!


Benefit - The Porefessional Pearl Primer - €35.70
'' Heb jij de Porefessional primer van Benefit al eens geprobeerd?

7 opmerkingen

 1. Ik was een tijd fan van de gewone porefessional, maar ik vond dat deze redelijk snel op ging voor die prijs.
  Liefs,
  Yara

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik snap wat je bedoeld, maar gezien de werking vind ik hem absoluut het geld waard! :)

   Verwijderen
 2. De reguliere Porefessional deed niet zoveel voor mijn huid dus ik verwacht dat deze dat ook niet zal doen ;-) De verpakking is inderdaad wel een stuk mooier en frisser dan de gewone Porefessional.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb hem eigenlijk nog nooit geprobeerd, maar ben er erg benieuwd naar!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze lijkt mij fijn!

  BeantwoordenVerwijderen