Charlotte Tilbury Lip Lustre - Seduction

Eén van de cadeautjes die ik op mijn verjaardag -al weer enige tijd geleden- kreeg, was de prachtige Lip Lustre van Charlotte Tilbury in de kleur Seduction. Een heel neutraal kleurtje, perfect gezien de kleurtjes die ik graag draag. Ondanks dat ik al wel lipsticks van het merk heb geprobeerd was ik nog niet bekend met de Lip Lustres, al was ik hier wel onwijs nieuwsgierig naar. Benieuwd wat ik er uiteindelijk van vind? Lees dan snel verder!

Over de verpakking hoef ik denk ik weinig te zeggen. De lip lustre heeft een hele eenvoudige uitstraling, al maakt dat hem alleen maar mooier. De rosé-gouden details zijn precies genoeg om hem toch die luxe uitstraling te geven. 

Charlotte Tilbury doet het wat dat betreft ook altijd weer even goed met verpakkingen. They never get it wrong! 
Omdat ik nog niet eerder een Lip Lustre had geprobeerd was het even de vraag hoe de substantie zou zijn. Op de site word het beschreven als een lipstick, op de foto lijkt het meer op een lipgloss. Dat laatste is dan ook precies hoe hij echt is; een lipgloss.

En ondanks dat ik nóóit lipgloss draag ben ik heel erg enthousiast over de lip lustre van Charlotte Tilbury. Het brengt gemakkelijk aan én heeft bijzonder veel pigment. 

Doordat het een gloss is merk je wel dat de langdurigheid minder lang is. Logisch, maar toch jammer. Mijn favoriet blijft nog steeds de lipstick, al hoor je mij ook absoluut niet klagen over de Lip Lustre. Zeker in de lente en zomer vind ik dit luchtigere effect fantastisch!

Ik ben heel enthousiast over dit prachtige kleurtje en ik ben ook zeker van plan hier nog meer kleurtjes van aan te gaan schaffen!

Charlotte Tilbury Lip Lustre - €22.00
'' Heb jij de Lip Lustres van Charlotte Tilbury al geprobeerd?

8 opmerkingen

 1. Mooi kleurtje! Charlotte Tilbury is zo'n prachtig merk, momenteel heb ik een vloeibare highlighter op het oog maar de lipproducten zien er ook allemaal geweldig uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De kleur vind ik heel mooi! Zelf houd ik ook meer van lipstick in plaats van gloss, maar zo af en toe draag ik ook wel gloss.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtige verpakking zeg =)
  Zelf hou ik niet van lipgloss.
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind de verpakkingen van Charlotte Tilbury altijd even prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen