Essie Spring 2018 Collectie

Nu we langzaam richting de lente beginnen te gaan merk ik dat al steeds meer in de make-up- en nagellakcollecties. Alleen maar leuk natuurlijk; ik ben ten slotte dol op lichte kleurtjes. Eén van de eerste lentecollecties die hier binnen kwam is de collectie van Essie. Zes nieuwe, prachtige nagellekjes met elk een unieke kleur. Nieuwsgierig hoe ik de kleurtjes vind? Lees dan snel verder!

Passport to sail; ik begin van links naar rechts, met als eerste lakje Passport To Sail. Dit is een zanderige beige tint met een kleine, goudkleurige shimmer. Een heel vrouwelijk en gepolijst lakje. Een kleurtje die ik dagelijks zou dragen! Ik heb op bovenstaande swatch twee laagjes aangebracht.

Perfect mate; hoe kan het dan ook anders, maar tezamen met Passport To Sail is dit mijn favoriete lakje. Perfect Mate is een oudroze kleur die eigenlijk perfect past bij iedere huidskleur. Een heel fijn kleurtje! Hiervan heb ik één laagje aangebracht.

At the helm; deze kleur is iets minder in mijn straatje, maar toch nog steeds erg draagbaar. At the helm word beschreven als een combinatie tussen oranje en zalm rood; dat is absoluut waar. Een kleurtje die overigens ook heel goed van pas komt tijdens koningsdag. Hier heb ik één laagje van aangebracht.

Bon Boy-Age; van de groen/blauwe kleuren is dit absoluut mijn favoriet. Ik zou hem  beschrijven als silk green, een beetje een combinatie tussen lindegroen en mintgroen. Een mooi kleurtje voor de lente! Ook hiervan heb ik één laagje aangebracht.

Anchor Down; anchor down is de meest donkere kleur van de zes. Ondanks dat ik geen donkere kleuren draag snap ik wel dat dit een prachtige kleur is als je dat wel doet; het is echt een combinatie tussen blauw, grijs en paars. Een bijzonder kleurtje! Hiervan heb ik één laagje aangebracht.

Striped and Sailes; om af te sluiten zit er nog één groene lak in deze collectie; stripes and sailes.Een oudgroene/teal groene kleur met wederom een blauwe ondertoon. Ook weer een unieke tint, al gaat mijn voorkeur toch iets meer naar de lichte kleurtjes. Hiervan heb ik één laagje aangebracht.

Drie van deze kleurtjes zal je mij de komende zomer ongetwijfeld zien dragen; Perfect Mate, Passport to Sail & Bon Boy-Age. De andere drie kleurtjes zijn ook absoluut mooie kleurtjes, al passen deze niet helemaal bij het kleurenthema van mijn garderobe.

Ik ben all-over héél enthousiast over deze lakjes en ik kan niet wachten tot het weer een beetje mee gaat helpen om aan te sluiten bij de zomerse sfeer die deze lakjes mij geven!

Essie Nagellak - €9.99 per stuk.
'' Welke kleur is jouw favoriet?

12 opmerkingen

 1. Wat een mooie lieve kleurtjes, Perfect mate is mijn favoriet van deze collectie.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke collectie! Perfect Mate is mijn favoriete kleur, ik draag het liefste roze nagellak :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ook! Ik ben onwijs enthousiast over dit kleurtje. (:

   Verwijderen
 3. Oeh passport to sail & bon boy-age vind ik super mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De perfect mate vind ik een heel mooi kleurtje!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ooh wat een leuke kleurtjes, ik ben alvast fan van Essie! Nu maar hopen dat het snel wat meer lenteweer word.
  Liefs,
  Yara

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oeeh wat een leuke kleurtjes! De 2e van links is mijn favoriet ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Yay, ik kijk altijd uit naar de nieuwe Essie collecties! Striped and Sailes vind ik erg tof.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een prachtige lakjes zeg =)
  De tweede is mijn favoriet!
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen