Films die ik de afgelopen tijd keek #2

Er zijn weer een aantal weken achter de rug sinds mijn laatste 'Films die ik de afgelopen tijd keek' artikel online kwam. In de tussentijd heb ik weer een heleboel films gezien waarvan ik er vandaag een aantal met je deel. Nieuwsgierig naar de films die ik heb gezien en wat ik er van vond? Lees dan snel verder!

Everything, Everything; deze film herken je wellicht al van het bijpassende boek. In Everything, Everything volgen we Maddy. Maddy lijdt aan een ziekte waardoor ze door vrijwel elke bacterie ziek kan worden. Hierdoor mag Maddy niet naar buiten en leeft ze al vrijwel haar hele leven binnen.

Op een dag komen er nieuwe buren met een bijzonder leuke buurjongen; Olly. Maddy en Olly raken in contact via hun tegenover elkaar liggende kamers en wisselen al snel telefoonnummers uit.

Binnen enkele tijd zijn de twee smoorverliefd en zien we hoe ze struggelen met het ontmoeten van elkaar door Maddy's ziekte. Een ontroerend verhaal met een bijzonder plot waardoor de twee elkaar toch iets gemakkelijker kunnen gaan zien.

Everything, Everything is een leuke film voor de jongere generatie. Voor mijn smaak was hij net iets te kinderlijk -ik ben toch iets meer fan van krachtige hoofdpersonen-, maar ik snap dat deze film velen aan zal spreken. Het is een schattig liefdesverhaal tussen twee jonge personen; een film om even niet bij na te hoeven denken.

The Huntsman: Winters War; een film met één van de Hemsworth broers is natuurlijk nooit verkeerd. In The Huntsman: Winters War komen een aantal personages uit Snow White and The Huntsman weer terug, al is deze film ook los van elkaar te kijken. Zo had ik Snow White and The Huntsman nog niet eerder gezien en kon ik deze verhaallijn prima volgen.

In deze film volgen we voornamelijk het verhaal van de zus van Ravenna -die je wel kent van de eerste film als je die gezien hebt-. Haar zus, Freya, is de ijskoningin en regeert over haar eigen 'koninkrijk'. Ze geloofd niet in liefde en iedereen die dat wel doet wordt verbannen uit haar koninkrijk. Twee van haar Huntsman' geloven hier wel in en worden uiteraard verbannen. De twee nemen het vanaf dat moment -samen met nog een aantal dwergen- op tegen Freya bij het vinden van een vijandige spiegel.

The Huntsman: Winters War bestaat uit een boel scènes waar in gevochten wordt, maar heeft ondertussen ook een interessante verhaallijn. Een film waar je zeker niet van weg wilt kijken met precies genoeg spanning en romantiek. Deze kan ik zeker aanraden!

Fantastic Beasts And Where To Find Them; als je een liefhebber bent van de Harry Potter films bent kan het je ongetwijfeld niet zijn ontgaan dat er een nieuwe serie van J.K. Rowlings verfilmd is. Fantastic beats and where to find them is al geringe tijd uit en stond nu tussen de nieuwste films op mijn televisie. Niet zozeer een vervolg op de Harry Potter serie, maar een spin-off met hele nieuwe karakters. 

In Fantastic beasts and where to find them volgen we Newt Scamander, een Engelsman met een bijzondere koffer. Wat had moeten beginnen als een simpele tusenstop in New York, na zijn wereldwijde excursie voor het vinden en vastleggen van fabeldieren, resulteert dit in een groot fiasco. Een aantal van zijn dieren ontsnappen én er zijn nog veel meer problemen die opgelost moeten worden.

Ik weet eigenlijk niet zo heel goed wat ik van deze film vond. De Harry Potter serie vond ik leuk, die mocht van mij alleen iets spannender, maar Fantastic Beasts gaf mij niet echt een bepaald gevoel. Het is een prima film om naar te kijken, hij is alleen wat vreemd. Er zit niet een heel spannende verhaallijn in en eigenlijk heb ik geen moment gehad dat ik echt in de film werd getrokken. Het liet bij mij weinig emoties los.

-
Ik heb weer een boel leuke films gezien en ik ben vooral heel erg nieuwsgierig of jullie deze films ook hebben gezien én natuurlijk wat je er van vond. Let me know!

'' Wat was de laatste film die jij keek?

7 opmerkingen

 1. Everything Everything vond ik zo leuk! 😍

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben erg benieuwd naar Everything Everything! Fantastic Beasts vond ik wel erg leuk, kan niet wachten tot deel 2.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Alle drie erg leuke films , ik kan niet wachten tot deel 2 van Fantastic Beasts.
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Teresa Palm27-03-2018 16:58

  The Hunstman vind ik zo'n leuke film! Je moet Snow White and The Huntsman ook zeker kijken. :)

  BeantwoordenVerwijderen