Photo Diary Week 9

Afgelopen week was ik weer heel erg druk met mijn werk, waardoor ik er in de haast niet echt aan toe kwam om foto's te nemen. Ik heb gelukkig toch nog wat voor jullie vastgelegd en deel vandaag graag een -iets kleiner- overzichtje van mijn week. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder!

Tijdens mijn werk word ik regelmatig afgeleid door dit popje;Beau is dol op knuffelen. Vind ik natuurlijk niet erg; prima afleiding tussen het werk door!

Dinsdag kwam gelijk mijn eerste pakje van de week binnen. Ik bestelde de Too Faced Diamond Light highlighter -de review hiervan komt morgen online- en ben er heel erg enthousiast over!
Ik deelde al een fotootje van deze prachtige highlighter op mijn Instagram -daar is hij tenslotte perfect voor geschikt-. Mocht je mij nog niet volgen mag dat natuurlijk altijd! Mijn accountnaam is @kellymulderx

Het voordeel aan Yankee Candle verkopen in je eigen winkel; kaarsjes meenemen naar huis. Deze Limited Edition kaars 'White chocolate bunnies' rook zo heerlijk dat ik het niet kon weerstaan.
In het weekend ging ik nog even vlug de stad in. Ik wilde eigenlijk alleen even kijken voor een nieuw lingerie setje, al nam ik onderweg ook even een stroopwafel. Deze vind ik zo lekker, vooral als zenog lekker warm zijn!

Ook waar ik oorspronkelijk voor kwam was een succes. Ik kocht iets bij Livera én bij Douglas.
Normaal gesproken kocht ik altijd lingerie setjes bij Hunkemöller. Ik vond de collectie op dit moment niet zo boeiend en besloot daarom om nog even bij Livera binnen te kopen. Daar zag ik dit prachtige setje, welke ook nog eens fantastisch zit. Hier ben ik heel erg blij mee!

Van Benefit kocht ik een kleine versie van 'The Pore Fessional', de nieuwe editie met shimmers. Ik besloot om eerst even een kleine te kopen. Normaal gebruik ik namelijk de grote variant en ik heb geen idee of ik deze fijner vind. Ik gebruik hem nu net een dagje en tot nu toe bevalt hij prima! Ook hier volgt nog een review van.

Een drukke, maar toch fijne week; dat was het wat mij betreft. Oh, en believe it or not, in deze hele diary komt Ted Baker niet één keer voor -in mijn afgelopen Diarys was dat toch wel even anders-. Don't worry, volgende week zal ik het jullie niet onthouden, haha.

'' Wat was jouw hoogtepunt van afgelopen week?

5 opmerkingen

 1. Teresa Palm06-03-2018 09:29

  Wauwie die highlighter is echt gorgeous! En je lingerie setje is ook prachtig. ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben heel benieuwd naar die Yankee Candle geur. Wat leuk dat je dat verkoopt in je eigen winkel, zou voor mij echt niet goed zijn hahaha. Ik zou alles denk ik willen hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De Yankee Candle geur lijkt mij heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke foto's weer =)
  Die stroopwafel ziet er echt lekker uit !
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die highlighter is echt prachtig om te zien!

  BeantwoordenVerwijderen