Ted Baker Stacyy Light Pink Crossbody

Mijn liefde voor Ted Baker heb ik de afgelopen tijd niet bepaald onder stoelen of banken geschoven; ik ben sinds ongeveer een jaartje helemaal verliefd op dit merk en haar prachtige producten. Mijn Ted Baker collectie groeit tegenwoordig bijna wekelijks met nieuwe aanwinsten. Ook nu heb ik weer een fantastische toevoeging; de Ted Baker Stacyy Light Pink Crossbody tas. Nieuwsgierig naar deze tas? Lees dan snel verder!

Ted Baker staat voornamelijk bekend om het iconische strikje dat zij in vrijwel ieder design terug laten komen. Je ziet het in de kleding, veel van hun sieraden en voornamelijk in de tassen. Ook dit tasje is voorzien van een strikje, net een tikkeltje groter dan ik tot nu toe in mijn collectie had.

Dat grote strikje maakt het tasje heel lieflijk en -zoals ik het grag beschrijf- tuttig. Mijn stijl is niets minder dan dat, het tasje sluit perfect aan bij mijn garderobe!

Naast het iconische strikje is ook de kleurencombinatie wat mij betreft perfect. Het tasje is lichtroze en voorzien van een subtiel motief. Het tasje heeft kleine reliëf streepjes en creeërt hierdoor een stuk meer diepte. Zo'n klein motief vind ik altijd heel prettig in een tas; het maakt het item namelijk net even iets sierlijker. Om het tasje helemaal af te maken is ook de binnenkant nog voorzien van een lieflijk motiefje. De combinatie van de kleur, het printje aan de binenkant en het roségouden kettinkje maken mij heel blij. Een prachtige combinatie!
De Stacyy Crossbody is niet heel groot -17x13 cm- en daardoor een fijn formaat om mee te nemen naar bijvoorbeeld een etentje, een avondje bioscoop of een andere gelegenheid waarbij je eigenlijk niet meer nodig hebt dan je telefoon en portemonnee. Ik ben zelf dol op dit soort kleine tasjes en merk dat ik de afgelopen jaren weinig gebruik heb gemaakt van grotere tassen.

Ik ben in ieder geval heel erg tevreden met dit nieuwe model en kan niet wachten om hem nog heel vaak te gaan gebruiken!

Mocht je dit schattige tasje -of een andere mooie tas/mooi sierraad- willen kan ik je zeker aanraden om eens op de website van Brandfield te kijken! Volgens mij kan iedereen hier wel iets vinden naar zijn/haar eigen smaak.

Ted Baker Stacyy Light Pink Crossbody - €90
'' Wat vind jij van dit model?

13 opmerkingen

 1. Wat een schattig tasje! Superleuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw zo mooi!
  Dit kan ik beamen....
  Ben sinds afgelopen jaar ook een enorm grote fan hiervan.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind hem echt supergaaf. Past echt heel goed bij jou haha!

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtige tas zeg =)
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Olivia Schreuder01-03-2018 14:49

  Het is dat ik alleen maar zwart draag maar anders had ik het wel geweten haha. Vind het model super gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb hem ook! Hij is echt zo cute he!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh dit is echt een prachtige tas! Ooit koop ik ook iets van Ted Baker voor in mijn collectie

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ohhh echt een prachtige tas! Ik ben dol op strikjes en pastelkleuren dus het kan dan ook niet anders dan dat Ted Baker ook bij mij favoriet is. Deze tas is wel echt te cute trouwens! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een mooie tas! Die strik vind ik toch zo leuk op hun tassen. Ik hoop over een paar jaar ook een mooie Ted Baker tas te hebben.

  BeantwoordenVerwijderen