Too Faced Diamond Light Highlighter

De review van vandaag is één van de typische gevallen waar ik een product voornamelijk kocht om de prachtige vormgeving en niet zozeer om de binnenkant. Het product waar ik het over heb? De Too Faced Diamond Light Highlighter. Een ouderwets vormgegeven doosje met een moderne twist; moet ik hebben. Naast de verpakking is het product zelf natuurlijk ook gewoon heel mooi; het doosje gaf echter de doorslag. Nieuwsgierig naar deze highlighter? Lees dan snel verder!

Doordat deze highlighter uit héél veel verschillende kleuren -hij is echt een beetje holografisch- bestaat is elke diamond light highlighter verschillend. De mijne is vrij wit met een blauwe ondertoon. Heel bijzonder, iemand anders kan hem namelijk maar zo hebben met een gele of roze ondertoon. Tevreden met mijn kleurtje? Dat ben ik absoluut.

Deze blauwe highlighter smelt namelijk op de huid in een hele subtiele kleur met een boel glans. -Scrol alvast even naar beneden als je nieuwsgierig bent naar de swatch-

Voordat ik verder borduur op de kleur wil ik toch nog even wat aandacht schenken aan de verpakking. Het is echt een ouderwets doosje wat betreft de vormgeving; de kleur is daar in tegen heel modern en past perfect bij Too Faced. Ik ben dol op deze combinatie en vind dat Too Faced daar altijd goed in is. Dit doosje kocht ik dan ook voornamelijk voor mijn Instagram foto's; confession.
Maar hé, het is ook nog eens een mooi product om te gebruiken. Of ik hem had gekocht als hij niet zo mooi was vormgegeven? Waarschijnlijk was ik dan afgeschrikt door de blauwe ondertoon. Dat was ik bij het swatchen ook even, tot ik hem daadwerkelijk op mijn gezicht aanbracht. De blauwe ondertoon verdween vrijwel gelijk en hier blijft alleen een laagje shimmers voor achter.

Ik ben eigenlijk -zowel over de vormgeving als over het daadwerkelijke product- heel erg enthousiast. Het is niet de meest goedkope highlighter; hij is wel uniek én bijzonder fotogeniek.

Too Faced Diamond Light Highlighter - €38.00
'' Wat vind jij van deze highlighter?

10 opmerkingen

 1. Hij ziet er werkelijk prachtig uit, alleen zag ik bij Vera ook al dat hij een koele ondertoon heeft. Ik sta volgens mij beter met warmere highlighters, maar ik beken: de kans is reëel dat ik hem tóch meeneem als ik hem in een winkel tegenkom!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Teresa Palm07-03-2018 11:07

  Ik vind hem prachtig! Jammer dat hij wat prijzig is, dat is mij net wat te veel.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een prachtig doosje!Ik weet alleen niet of ik een koele ondertoon mooi vind staat bij mijzelf.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze is zo mooi! Hij staat ook op mijn wishlist! X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dit is zo'n bizar mooie highlighter, ik wil hem stiekem ook, maar vind het toch aan de dure kant, dus wie weet als er eens een leuke actie is of zo :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een prachtige highlighter =)
  Het doosje is ook erg mooi.
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh deze highlighter blijft ook zo mooi! Ik vind deze highlighter echt perfect bij je passen qua vormgeving :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hij is prachtig én inderdaad superfotogeniek. Kan me voorstellen dat je er als een blok voor gevallen bent. Prachtige foto's heb je ook gemaakt met de rozen, die passen er qua kleur perfect bij. Heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooie highlighter, maar ik weet niet zo goed hoe ik de blauwe ondertoon vind! De verpakking is echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen