Yankee Candle White Chocolate Bunnies + KORTING

Met de Paasdagen in het vooruitzicht is het de perfecte tijd voor mijn review van de welbekende 'White Chocolate Bunnies' kaars van Yankee Candle. Deze kaars is al jarenlang op de markt en wordt regelmatig rond de Paasdagen weer opnieuw gefabriceerd. Ik nam deze geur dit jaar voor het eerst mee naar huis en ik deel mijn ervaring vandaag met jullie!
Wanneer je White Chocolate Bunnies leest snap ik dat je in eerste instantie wat huiverig bent. Dat was ik zelf ook, ik heb namelijk een hekel aan chocoladegeuren ontwikkeld in de afgelopen jaren. Niet als het om daadwerkelijke chocolade gaat; wel als het om chocoladegeur gaat die is verwerkt in cosmeticaproducten.

De reden daarvoor? Ik vind het vaak héél chemisch en misselijkmakend ruiken. Ik kan je echter verzekeren dat White Chocolate Bunnies niet naar chocolade ruikt. Nog geen vleugje; gelukkig!
De geur die White Chocolate Bunnies dan wel heeft? Een zoete maar toch héle warme vanille geur. Niet op de koekjes-zoete manier maar echt op een hele gezellige manier. Een geur die ik het hele jaar door zou kunnen branden, onafhankelijk van welk seizoen het is.

Ik snap waarom er elk jaar zoveel interesse is in deze geur; hij is echt heerlijk. Ik denk dat White Chocolate Bunnies in mijn top drie van Yankee Candle geuren staat op dit moment.

Alsof de geur overigens nog niet genoeg is -is ook de pot onwijs mooi vormgegeven. Natuurlijk is de pot het klassieke Yankee Candle model; het plaatje maakt het net even af. De twee schattige chocolade konijntjes geven een hele frisse sfeer aan de verder warme geur. Die witte kleur maakt dat helemaal af!

Ik ben heel erg nieuwsgierig of jullie deze geur al eens hebben geroken/geprobeerd en wat je er precies van vindt!

'' Wat is jouw favoriete Yankee Candle geur?

Shop de geur nu met 20% korting via mijn website! Gebruik hiervoor de code 'YANKEE' (deze code geldt op alle Yankee Candle artikelen).

4 opmerkingen

  1. Dit lijkt me een lekkere geur!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ah wat een leuke pot! Ik ben toch wel benieuwd naar de geur. Ik hou wel van chocolade en eigenlijk ook naar vanille.

    BeantwoordenVerwijderen