Another Pink Dress


Ik kon het weer niet laten; een nieuw, roze jurkje. Op de website van Sans-Online kreeg ik de kans mijn garderobe aan te vullen, een kans die ik uiteraard met beide handen beet greep. Ik kwam al snel op dit schattige roze jurkje terecht waar ik bijzonder blij mee ben. Nieuwsgierig waarom ik hem zo leuk vind? Lees dan snel verder!
Mocht je nog niet bekend zijn met Sans-Online; dit is een hele leuke webshop met kleding, schoenen en accessoires. Zij verkopen onder andere dames JDY kleding, dames korte broeken, jurkjes en noem het maar op. #ad

Mijn favoriete categorie kun je denk ik dan ook wel raden; de jurkjes! Ik ben dol op leuke jurkjes en koos dit keer voor een nieuw exemplaar voor mijn zomer garderobe. Ondanks dat het weer net weer even wat minder is denk ik dat ik hier in de komende seizoenen veel plezier van ga hebben.

Het jurkje wat ik uitkoos is een schattig, lichtroze jurkje van Vila. Hij is aan de voorkant voorzien van kant en loopt uit in een a-lijn rok. Ook aan de achterkant loopt dit door, echter is de rug gedeeltelijk open. Aan de zijkanten wordt de rug nog steeds bedekt met kant en zorgt dit er voor dat hij net even wat bedekter is; daar houd ik van.

Een heel simpel maar mooi én elegant jurkje. Ik ben heel blij met mijn keuze en weet zeker dat ik hier veel plezier van ga hebben!

'' Wat was jouw laatste aankoop op kledinggebied?

7 opmerkingen

 1. Een prachtige jurk! Staat je heel mooi! Mijn laatste aankoop waren nieuwe sneakers :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtig jurkje, echt heel mooi! Ik kende de website nog niet dus ik ga zeker even een kijkje nemen.

  Liefs! ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooi jurkje! Staat je echt prachtig. Ik hoop dat het snel weer warmer wordt <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Teresa Palm25-04-2018 10:29

  Ik draag eigenlijk nooit roze maar ik krijg nu spontaan zin om ook een roze jurkje te kopen haha. Ik vind hem supermooi staan!

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat een prachtige jurk! hij staat je echt super!

  BeantwoordenVerwijderen