Dove 0% Aluminiumzouten deodorant

Als ik het woord '0%' lees in een deodorant of bodylotion word ik gelijk enthousiast. Mijn huid is -helaas- heel erg gevoelig en kan daardoor bepaalde stofjes heel slecht hebben. Ik heb het dan met name over de huid op mijn benen en oksels; wat héérlijk is het dan als één van je favoriete merken met een 0% Aluminium zouten deodorant komt. Ik testte deze nieuwe deodorant van Dove uit en deel mijn ervaring vandaag met je!

Ik snap dat het misschien saai klinkt, een '0%' deodorant', maar ik kan je bijna garanderen dat als jij ook gevoelige oksels hebt je deze heel fijn gaat vinden.

Deze nieuwe Dove anti-transpirant deodorant heeft een verzorgende werking op de kwetsbare okselhuid. Een formule vrij van alcohol en verrijkt met de hydraterende crème van Dove. Klinkt goed, niet waar?

Of hij ook net zo goed werkt? Absoluut. Ik kan nu al zeggen dat dit mijn nieuwe favoriete deodorant is. Ik gebruikte hiervoor met name Odorex; nu pak ik deze Dove deodorant er het liefste bij. Mijn oksels voelen namelijk totaal niet geïrriteerd én ik heb het gevoel dat deze deodorant heel lang zijn werk blijft doen.

Deze nieuwe deodorant is er overigens in twee soorten zodat je zelf kunt kijken welke jij het prettigst vind; een spuitbus of een roller. Zelf ben ik meer een liefhebber van de spuitbus, al neemt een roller een stuk minder plek in beslag in je tas!

Ik ben bijzonder enthousiast over deze nieuwe 0% deodorant en ik kan je zeker aanraden hem ook te proberen!

Dove 0% Aluminiumzouten deodorant spray 50ML - €4.39
Dove 0% Aluminiumzouten deodorant roller 50ML - €4.39

'' Wat is jouw favoriete deodorant?

7 opmerkingen

 1. Teresa Palm06-04-2018 08:54

  Ik ben hier super benieuwd naar, klinkt goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Klinkt goed, het lijkt me echt een fijn product!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh dat is echt iets voor mij! Ik heb ook echt een gevoelige huid, ik ga 'm zeker is proberen! X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Klinkt super fijn, ik vind de Dove deodorants altijd super lekker ruiken.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb hem gisteren gekocht na het lezen van je review (de spuitflacon) en ik ben super blij dat ik deze heb ontdekt!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Lijkt me erg fijn! Mooie foto’s met die rozen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ooh die klinkt fijn! Ik ben zelf ook grote fan van de Dove deo's, maar deze had ik nog niet geprobeerd.
  Liefs,
  Yara

  BeantwoordenVerwijderen