Etude House Blend For Eyes Oogschaduw palette

Het is alweer bijzonder lang geleden dat ik voor het laatst een nieuw oogschaduw palette heb geprobeerd. Grappig; tegenwoordig is dit namelijk mijn favoriete make-upproduct. Toen dit Etude House palette op mijn deurmat viel werd ik daarom ook gelijk enthousiast. Het palette ziet er niet alleen héél schattig uit, het bevat ook nog eens vier prachtige kleuren. Benieuwd of ik net zo enthousiast werd van de kwaliteit? Lees dan snel verder!

Mocht je nog niet bekend zijn met Etude House kan je in het zoekschermpje op mijn blog het merk intypen. In het verleden heb ik namelijk al vaker reviews geschreven over dit merk -mijn foto's waren destijds nog niet erg mooi-. De laatste tijd heb ik er echter weinig van gehoord, waar gelukkig nu verandering in is gekomen.

Etude House -een Koreaans merk- heeft héél veel leuke producten in bijzondere vormen. Zo heb ik een hele schattige koets met blush hartjes (zie review op mijn blog), of oogschaduw palettes in de vorm van een chocoladereep.

Dit product heeft wellicht geen bijzondere vorm; toch vind ik de vormgeving erg mooi. Heel simpel eigenlijk. Je ziet vanaf de buitenkant welke kleuren er in zitten zonder hier het doosje voor te hoeven openen; dat is wat mij betreft perfect.

En dan de binnenkant zelf, wat een prachtige kleuren! Het palette is beschikbaar in vier kleurencombinaties, waarvan ik zelf koos voor 'Dried Rose'. In dit palette vind je een zalmroze, een bruine, een oudroze en een paarsroze tint. Twee matte én twee tinten met shimmer.

Prachtige kleurtjes én prachtig pigment. De kleuren zijn stuk voor stuk héél intens gepigmenteerd en geven daadwerkelijk ook een heleboel shimmer af. Dat vind ik fijn, sommige oogschaduws zien er namelijk in de pan heel veelbelovend uit en brengen dan als nog weinig over.

Ook op mijn ogen werkt het palette heel prettig. De kleuren blenden mooi in elkaar over én het kost niet al te veel moeite om het ook daadwerkelijk mooi te kunnen blenden. Etude House heeft mij nog niet eerder teleurgesteld en ook dit keer is dat niet het geval. Wat een fijn palette is dit!

Het allerleukste? Etude House is ook heel erg betaalbaar. Het palette is wat mij betreft zeker zijn geld waard!

Etude House Blend For Eyes Oogschaduw palette - €14.95
'' Wat vind jij van dit palette?

7 opmerkingen

 1. Teresa Palm10-04-2018 09:03

  Wat een fantastische kleurtjes! Ik ben heel nieuwsgerig geworden. :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben benieuwd wat je van het palette zal vinden!

   Verwijderen
 2. Ik kende dit merk nog helemaal niet haha. Het palette ziet er super leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow, wat een pigment! Dat had ik niet verwacht, mooie kleurtjes!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het pigment is ook boven mijn verwachtingen bij dit palette! Echt Gorgeous.

   Verwijderen
 4. Mooie kleuren en goed gepigmenteerd ook! Kende dit merk nog niet.

  BeantwoordenVerwijderen