Megan Hess - Fashion House

Megan Hess; ik kan mij bijna niet voorstellen dat je nog niet eerder van deze dame hebt gehoord. Als dat wel het geval is laat ik je graag kennis maken met deze fantastische Fashion Illustrator. Deze dame maakt de meest prachtige illustraties rondom bekende merken als Chanel, YSL, Tiffany en noem het maar op. Mijn laatste aanwinst van deze dame? Haar boek Fashion House.

De boeken van Megan Hess ken je wellicht wel als ik de andere titels op noem; Parijs, New York, Coco Chanel & The Dress. Deze prachtige boeken staan allemaal vol met de meest mooie illustraties én informatie over de desbetreffende persoon of stad. Als dit nog geen belletje doet ringen, lees dan zeker mijn review over haar boek Parijs

Fashion House is echter weer een totaal ander boek dan de voorgaande vier. In Fashion House zie je steeds schattige illustraties van een bepaalde ''kamer''. Een voorstelling van hoe bijvoorbeeld een woonkamer er uit ziet in de stijl van Coco Chanel of Grace Kelly.

Een boek om te lezen is het niet zo zeer, het is echt een mooi tafelboek om door heen te bladeren én om je gasten doorheen te laten bladeren. Dit vind ik zelf ook heerlijk om af en toe te doen.

Als je dol bent op fashion én fashion gerelateerde illustraties weet ik bijna zeker dat je dit boek erg leuk zult gaan vinden. Hij is momenteel alleen in het Engels verkrijgbaar, al gaat het natuurlijk voornamelijk om de afbeeldingen!

Megan Hess - Fashion House - €15.99
'' Heb jij al eens één van de boeken van Megan Hess gelezen?

4 opmerkingen

 1. Het boek ziet er mooi ui! Ik heb zelf nog niet eerder iets van Megan Hess gelezen moet ik bekennen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ooh wat een prachtig boek! Ik had zelf nog nooit van Megan Hess gehoord, maar de illustraties komen mij wel bekend voor.
  Liefs,
  yara

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind hem er gaaf uit zien zeg. Inderdaad echt mooi zo een salontafel boek.

  BeantwoordenVerwijderen