Mijn Ted Baker Wishlist

Als het om favoriete merken gaat denk ik niet dat ik nog hoef te vertellen welke die van mij is. Daar is maar één antwoord op mogelijk; Ted Baker. Ik vind niet alles van dit merk mooi, maar wel bijzonder veel. De items die op dit moment het hoogst bovenaan mijn wishlist staan laat ik jullie vandaag zien!
Cherry Blossom Blouse; dit item kan je misschien nog wel bekend voorkomen uit een eerdere photo diary. Ik was destijds in Amsterdam en probeerde in de paskamer verschillende items. Destijds twijfelde ik nog over deze blouse, maar nu weet ik toch zeker dat ik hem graag aan mijn kledingkast zou willen toevoegen.

Cherry Blossom Sjaal; bijpassend in diezelfde print -hoewel ik ze niet zou combineren- is dit schattige sjaaltje van Ted. Dit is weer een dun sjaaltje zoals vele anderen die ik al van Ted heb. Ik ben dol op dit soort sjaaltjes en kan deze nu al bij veel outfits combineren.

Scallop Mini Skirt; Ted staat eigenlijk bekend om de lange lengte van hun rokken en jurken, dus een mini rokje zoals deze zou je niet heel snel verwachten. Ondanks dat hij wat korter is vind ik hem als nog prachtig én ben ik vooral dol op het scallop design.

Fluffy Jacket; dit jasje is zo'n item waarvan ik hem heel graag wil, maar simpelweg te duur vind. Ik draag tenslotte weinig dunnere jasjes en zit dan te twijfelen of ik hem vaak genoeg ga dragen. Mooi is hij echter zeker, dus wie weet bemachtigd hij toch binnenkort een plekje in mijn kledingkast!

Bangle Bracelet; last but not least een tweede accessoire; dit schattige armbandje. Van mijn vriend kreeg ik voor kerst hele schattige oorbellen van Ted met ditzelfde knoopje. Het armbandje staat daardoor ook hoog op mijn wishlist, al twijfel ik of hij mij gaat passen. Doordat ik hele dunne polsjes heb zijn dit soort armbandjes mij doorgaans helaas te groot. Ik hoop hem daardoor eens in een fysieke winkel tegen te komen om hem eens te kunnen passen!

Natuurlijk staan er nog veel meer items van Ted Baker op mijn wishlist, al staan deze vijf items momenteel het hoogst bovenaan mijn lijstje. Ik ben benieuwd welk merk jouw favoriet is!

'' Wat is jouw favoriete kleding/accessoires merk?

6 opmerkingen

 1. Wat een mooie items! Ik kijk eigenlijk altijd naar de tassen van Ted Baker maar zie nu dat ze ook hele leuke kleding hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oeh dat fluffy jasje is zo cute. Jammer dat hij zo duur is inderdaad!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ohhh die rok, en die armband. Geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Teresa Palm09-04-2018 17:14

  Mijn favoriet is die blouse, superleuk! Ik vind Ted Baker zelf helaas wat aan de dure kant.

  BeantwoordenVerwijderen