Nivea Summer Douchegels

Geniet alvast van het idee van parelwitte stranden, een azuurblauwe zee en warme zonnestralen op je zongebrande huid. Als deze vrolijke douchegels van Nivea je geen instant-zomergevoel geven, weet ik het ook niet meer. Net zo nieuwsgierig geworden naar deze douchegels als ik? Lees dan snel verder!

Drie nieuwe, heerlijke douchegels waarvan elk totaal verschillend. Om te beginnen; Love Waves. Love Waves heeft een vrolijke, blauwe kleur die zijn naam zeker eer aan doet. Stop de zee in een flesje en zie het resultaat; Nivea Love Waves.

Waar deze geur naar ruikt? Een lastige. Geuren omschrijven vind ik doorgaans geen probleem, al weet ik hier mijn vinger nog niet helemaal om te winden. Het doet mij eigenlijk een beetje denken aan een standaard mannengeur, als je weet wat ik bedoeld. Zo'n typische, lekkere frisse geur. Ik denk dat deze inderdaad ook heel erg geschikt is voor de heren.
We gaan door met Love Outdoors. Heel gemakkelijk om te omschrijven, maar juist daardoor zo lekker; een hele frisse limoengeur. Als je net als ik dol bent op limoen & citroen ga je hier ongetwijfeld ook van genieten.

Ik vind het voornamelijk heel fijn om deze geur in de ochtend te gebruiken. Zo krijg ik automatisch een wakker gevoel en kan ik er weer een dag tegenaan!
Last but not least, mijn favoriet; Love Sunshine. Deze douchegel wordt omschreven als de geur van zonnebrand. Klinkt goed, ik ben namelijk dól op de geur van zonnebrand.

Of ik hem daar ook daadwerkelijk naar vind ruiken? Nee, eigenlijk niet. Waar hij mij wel aan doet ruiken is een combinatie van honing en vanille. Een heerlijke geur, absoluut mijn favoriet!

Of de douchegels net zo fijn zijn als dat ze ruiken? Absoluut. Ik ben altijd al een fan geweest van Nivea en ook dit keer is dat niet veranderd.

Nivea Summer Douchegels - €3.79 per stuk.
'' Welke geur lijkt jou het lekkerst?

11 opmerkingen

 1. Dit lijken mij erg fijne producten sowieso vind ik het merk niveau altijd heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk zeg die vrolijke kleurtjes. Ik ben benieuwd naar de geuren ik denk dat de groene mijn favoriet is. Ik ben dol op limoen en citroen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ooh wat leuk, ik ben heel benieuwd geworden naar deze douchegels!
  Liefs,
  Yara

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Klinkt heerlijk! Ik denk dat ik de groene met citrusgeur het fijnst ga vinden. Ben benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind die laatste geur ook heerlijk, zo zomers!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die gele lijkt me super lekker.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ooh die laatste douchegel ben ik momenteel aan het testen! :-) x

  BeantwoordenVerwijderen