Starskin Nourishing Coconut Hot Oil Hair Mask

Iets wat ik heerlijk vind, maar waar ik veel te weinig tijd voor neem, is een haarmasker. Zo af en toe is dit een fantastische manier om je haren een extra boost te geven. Zelf vind ik het met name prettig om steeds weer een ander maskertje te proberen. Mijn laatst geteste maskertje? Het nieuwe 'Nourishing coconut hot oil hair mask' van Starskin. Nieuwsgierig wat ik er van vond? Lees dan snel verder!

Als ik het woord kokos hoor word ik natuurlijk gelijk enthousiast. Hoewel ik niet meer zo'n enorme fan ben als een paar jaar geleden, vind ik het nog steeds één van de lekkerste geuren. Zeker nu de lente officieel begonnen is en het -hopelijk- langzaam warmer weer zal worden.

Het feit dat het dan een kokos haarmasker is maakt mij nóg enthousiaster, en helemaal wanneer ik lees dat het een hot oil mask is. Hot oil masks zijn namelijk écht fantastisch voor je haar. Eigenlijk een heel ouderwets concept en dus niet heel vernieuwend, maar juist daardoor zo prettig.
Dit masker van Starskin werkt dan ook heel eenvoudig. Je opent de sachet, verwarmd hem voor zo'n twintig secondes in de magnetron en wacht dan even tot hij niet meer zo heet is. Het is wel belangrijk hem toch die twintig secondes in de magnetron te laten, anders is hij namelijk niet vloeibaar genoeg.

Zodra hij is afgekoeld masseer je hem in je haren, plaats je de shower cap over je haren en wacht je geduldig. Ik wacht altijd precies de tijd af die op de verpakking staat en was hem daarna rustig uit. Voor de finishing touch was je ook gelijk je haren met shampoo en eventueel een conditioner.

Nadat ik dit masker heb geprobeerd voelt mijn haar allereerst onwijs zacht aan én lijkt het ook nog eens alsof ik net een bezoekje heb gebracht aan de kapper. Mijn haren glanzen prachtig en zien er heel erg verzorgd uit.

Ik ben bijzonder enthousiast over dit masker, en ondanks dat ik regelmatig graag een nieuwe probeer zou ik deze absoluut opnieuw aanschaffen!

Starskin Nourishing Coconut Hot Oil Hair Mask - €9.95
'' Heb jij al eens een masker van Starskin geprobeerd?

13 opmerkingen

 1. Starskin-maskertjes lijken me zo heerlijk! Een haarmasker had ik nog niet eerder gezien, maar deze klinkt heel fijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Klopt, dit is hun eerste haarmaskertje! Ik ben benieuwd wat je er van vindt :)

   Verwijderen
 2. Dit lijkt me een super fijn masker! Soms maak ik zelf wel eens zo'n hot oil treatment met kokosolie, al heb ik dat al een hele tijd niet meer gedaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik zou vaker een haarmasker moeten gebruiken. Deze klinkt heel goed!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik moet het ook absoluut vaker doen. Schiet er vaak zo bij tussendoor!

   Verwijderen
 4. Klinkt als een fijn masker , ik ben benieuwd =)
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Teresa Palm03-04-2018 14:36

  Wat een lekker maskertje lijkt mij dit!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb nog nooit een masker van starskin geprobeerd omdat ik ze eigenlijk altijd te duur vind maar deze wil ik wel graag proberen.

  Liefs Lise ♥

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vind ze absoluut het geld waard, ben heel nieuwsgierig wat je er van vindt :)

   Verwijderen
 7. Starskin is een super fijn merk, leuk dat ze nu ook haarmaskers verkopen!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ooh dit lijkt mij wel iets voor mij :-) x

  BeantwoordenVerwijderen