Tangle Angel Brush

Wat betreft haarborstels denk ik dat ik de Tangle Teezer aan niemand meer hoef te introduceren. Een borstel die de afgelopen immens populair is geworden. Ook ik gebruik hem vrijwel vanaf het moment dat hij gelanceerd werd en kan inmiddels niet meer zonder. De uitvoering die ik al jaren gebruik? Geen Tangle Teezer, maar een vergelijkbaar merk; De Tangle Teezer Angel Brush!
Het verschil tussen de Tangle Teezer en de Angel Brush is overduidelijk; de Angel Brush heeft een heel handig handvat. Precies dat is dan ook de reden dat ik altijd voor deze borstel ben gegaan. Zo'n handvat is met mijn lange haren namelijk echt een must.

Of de borstel verder zo anders is? Nee, dat niet. Ik heb beide exemplaren, maar vind het simpelweg handiger om een handvat te hebben. Hierdoor is de borstel wat langer en kan ik mijn haren gemakkelijker doorkammen. 

Naast dat ik deze borstel handiger vind is hij ook een stuk mooier. De angel brush heeft de vorm van een lijfje met twee engelenvleugels. Dit maakt hem net even iets specialer dan de andere Tangle Teezers.

Naast deze rosé-gouden versie heb je de Angel Brush ook in andere kleuren. Zo heb ik zelf ook al een exemplaar in wit. Toch geen fan van een handvat en liever zonder handvat? Sinds kort is de Angel Brush er ook zonder handvat. 

Ik ben heel nieuwsgierig of jullie zelf ook een Tangle Teezer gebruiken én of je de Angel Brush al kende. Zelf ben ik er al jaren dol op en heb ik eigenlijk nog niet de behoefte gehad hem in te ruilen voor een andere borstel.

Tangle Teezer Angel Brush - €21.99
'' Ken jij deze borstel al?

11 opmerkingen

 1. Wauwie rose gold heaven deze foto's haha. Ik vind hem prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik kende hem al wel, maar ik borstel nog steeds met de originele tangle teezer. Ik vind een uiteinde om vast te houden toch wel handiger, dus ik ga ook snel aan zo'n mooie engel!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er goed uit! Ik gebruik de Tangle Teezer zelf al jaren, ik ben nog geen betere borstel tegengekomen.
  Liefs,
  Yara

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke borstel! Ik gebruik nog steeds de originele versie maar die ziet er minder leuk uit haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ziet er wel uit als een fijne borstel!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Deze borstel ken ik nog niet, maar vind hem wel leuk! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Prachtige fotos! De borstel lijkt me erg fijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Super mooi! Ik heb een aantal jaren terug ook een Tangle Teezer gekocht, maar ik vind het ook niet fijn omdat er geen handvat aan zit.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een bijzondere vorm! Ik zweer voorlopig bij m'n Tangle Teezers: ik heb een Compact Styler en een Aqua Splash. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik heb het nog nooit geprobeerd, ik gebruik zelf een bamboe borstel. Maar deze ziet er wel heel tof uit <3

  BeantwoordenVerwijderen