Trind voorjaar/zomer 2018

De lente lijkt eindelijk te zijn begonnen door het heerlijke weer van de afgelopen dagen. De nieuwe voorjaar/zomer collectie van Trind komt dan ook perfect getimed in de schappen; een collectie bestaande uit zes prachtige én vrolijke kleurtjes. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder!

Mocht je nog niet bekend zijn met Trind -wat ik mij haast niet kan voorstellen- laat ik je er graag kennis mee maken. Zoals bij alle lakjes van Trind zijn ook deze kleurtjes gegoten in de signature flesjes mét lange glazen dop. Een heel eenvoudig, maar juist door dit lange handvat, ideaal flesje.
Tijd voor de kleurtjes! Van links naar rechts zie je hier;

Sonny Crockett; ik begin maar gelijk bij mijn favoriet; Sonny Crockett. Dit is een hele subtiele, oudroze kleur. Simpel én verzorgd.

Oh Flamingo!;
iets donkerder, maar nog steeds heel subtiel is de kleur Oh Flamingo! Ook dit is een kleur die ik graag draag doordat hij niet te veel opvalt en er erg verzorgd uitziet.

Coral Crazy; Nederland doet helaas niet mee aan het EK, want anders was dit de perfecte kleur geweest om hen aan te moedigen. Een prachtige, felle oranje tint. Oranje op een hele fijne manier!

Let's Conga!; mijn tweede favoriet is Let's Conga, een mix tussen oranje en fuchsia. Je krijgt hierdoor een hele bijzondere, rode tint. Geen wijnrood, al komt het zeker in de buurt. Hij heeft een prachtige, fuchsia gloed.

South Beach; blauw is een kleur waar je van moet houden op je nagels, en als je daar van houdt vind je dit ongetwijfeld een topper. South Beach doet mij gelijk denken aan een warme dag op het strand en in de zee.

Ocean Drive; Ocean Drive geeft mij precies hetzelfde gevoel, alleen dan tijdens het maken van een strandwandeling. Deze diepblauwe kleur zou zeker niet misstaan bij een zomerse outfit.

Zes heerlijke, nieuwe kleurtjes! Ik heb van alle kleurtjes twee laagjes aangebracht, wat resulteert in een volledige dekking.

Trind voorjaar/zomer 2018 - €10.15 per stuk.
'' Welke kleur is jouw favoriet? 

5 opmerkingen

 1. Wat een prachtige pakjes zeg =)
  Die blauwe zijn echt mooi!
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Teresa Palm22-04-2018 15:17

  Sonny Crockett vind ik prachtig!

  Liefs ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een toffe, sprekende kleurtjes zijn dit!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie lakjes zeg. Ik vind de lakjes van Trind sowieso altijd super fijn!

  BeantwoordenVerwijderen