Comegetfashion Gold Knot Bangle

Een sieraden liefhebber ben ik altijd al geweest; vanaf mijn vierde heb ik gaatjes in mijn oren en kreeg ik aandacht voor alles wat glittert en glinstert. Mijn sieradencollectie is daardoor door de loop van de jaren aardig uitgebreid en mijn nieuwste aanwinst is ook weer een pareltje; deze onwijs leuke Gold Knot Bangle van Comegetfashion.
Een knoopje vind ik sinds enige tijd een heel chique detail en gelukkig zie ik het ook steeds vaker terugkomen in sieraden. Zo had ik al een tijdje de knot bracelet van Olivia Burton op het oog, al is dit armbandje helaas maar beschikbaar in één maat. Doordat ik zelf ultradunne polsjes -14 cm- heb is het lastig om dan een one size item te kopen. Ik weet tenslotte dat het dan niet gaat passen.

Toen ik deze knot bangle van comegetfashion zag werd ik echter een stuk enthousiaster. Ook dit is een armbandje in one size, echter is de diameter maar 6 cm. Ik besloot daardoor om de gok te nemen en hem te bestellen. Ondanks mijn positieve instelling was het toch even een kleine teleurstelling bij binnenkomst; het armbandje was als nog véél te groot. Jammer, maar ik besloot te proberen of ik het armbandje kon verbuigen. Dat bleek héél gemakkelijk te kunnen en daardoor past het armbandje nu perfect. Van dat verbuigen zie je overigens niets terug, het armbandje is nog steeds in perfecte vorm.

Een hele fijne meevaller dus, want zo scoorde ik een héle budget vriendelijke variant van het armbandje wat ik al lange tijd zocht én hij past ook nog eens perfect.

Mocht je dus ook last hebben van het probleem van kleine polsjes -of juist grotere polsen- is dit absoluut een aanrader. Ik zou overigens wel aanaden om het armbandje na het verbuigen op dezelfde stand te laten staan, ik denk namelijk niet dat hij er veel beter op wordt als je hem continu zou gaan verbuigen. Om hem passend te maken is het daar in tegen geen probleem; zo lang je er maar voorzichtig mee om gaat.


Een passend armbandje was al heel fijn, maar dit armbandje is ook nog eens héél classy. Voor de prijs had ik absoluut niet verwacht dat hij er zo mooi uit zou zien. Ook dat vind ik een hele grote meevaller. Ik heb momenteel de stille hoop dat hij nog in rosé-goud- of zilverkleur in de webshop komt. Dan zal ik die ook zeker toevoegen aan mijn collectie, die kleuren zijn wat mij betreft ook absolute musthaves.

Ik ben in ieder geval helemaal enthousiast over mijn nieuwe armbandje en kan niet wachten om hem te gaan combineren met mijn andere sieraden! 

Comegetfashion Gold Knot Bangle - €14.99
'' Wat vind jij van deze armband?

12 opmerkingen

 1. Teresa Palm08-05-2018 09:26

  Wat een gaaf armbandje. Ik had ook niet verwacht dat hij zo goedkoop zou zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben ook dol op sieraden! Maar ik ben wel echt een zilvermeisje, de knotted detail is wel heel tof.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Kan ik mij voorstellen, zilver combineert ook zo gemakkelijk.

   Verwijderen
 3. Oh wat een toffe armband is dit! En wat fijn dat je hem kon buigen! :)

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind hem prachtig! Jammer dat hij er nog niet in rosegoud is inderdaad haha. Dan had ik hem ook gelijk besteld.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wie weet komt die kleur nog! Zou zeker leuk zijn. (:

   Verwijderen
 5. Wat een super gave armband ! Staat erg mooi bij je horloge.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ja deze is mooi! Mooi bij je horloge ook.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje! Ik vind de combinatie ook heel geslaagd.

   Verwijderen