#GETITCOVERED Goodiebag Unboxing

Niet zo lang geleden ontving ik een heel leuk pakketje met een wel heel mysterieuze inhoud. Ik ontving deze toffe #GETITCOVERED goodiebag van Smartphonehoesjes en het leek mij een leuk idee deze inhoud met jullie te delen. Nieuwsgierig naar al mijn nieuwe goodies? Lees dan snel verder!

Om te beginnen zat er natuurlijk een leuke kaart in het tasje met een persoonlijke boodschap; altijd leuk!

En dan; door naar de inhoud. In mijn pakketje zit;

- iPad hoes
- Belkin telefoon hoesje
- Roze telefoonhoesje
- Fashionchick stickerset
- FAB. Powerbank
- Powerbank met vogeltjes
- USB Oplaadkit
- Happy Plugs oordopjes

Een pakketje met een heleboel toffe items, waarvan ik het meest blij ben met mijn nieuwe Belkin telefoonhoesje en happy plugs oordopjes. Beide zijn in rosé-goud en als ik ergens dol op ben is het absoluut rosé-goud. Met name het hoesje is echt een topper; hier komt binnenkort dan ook nog een aparte review van online!

Naast al deze leuke items verkopen ze bij Smartphonehoesjes nog een heleboel meer! Zo kun je onder andere je eigen iPhone 7 hoesje ontwerpen; heel erg tof. Zeker richting moederdag is dit een leuk idee als je nog op zoek bent naar een tof cadeautje!

Ik ben in ieder geval blij verrast met deze toffe goodiebag en kan je zeker aanraden om eens een kijkje te nemen op de webshop van Smartphonehoesjes!

'' Welk item vind jij het leukste?

3 opmerkingen

  1. Wat een toffe items! Ik ben vooral heel nieuwsgierig naar dat hoesje die ziet er inderdaad heel mooi uit.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke items heb je ontvangen! :) xx

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een leuke items! Zo'n goodiebag zou mij ook niet misstaan hahaha.

    BeantwoordenVerwijderen